full screen background image
Search
Wednesday 19 January 2022
  • :
  • :

Adrianov povratak starim navikama, odmah službeni demant iz Intera. Santon debitira.

Kad je Adriano u pitanju izgleda da što mu više prilike daješ, on se prema tebi odnosi s još manje poštovanja, prenose svi mediji u Italiji. Tako je na trening jučer stigao čak i prije zakazanog vremena (trening u 10:30), ali vidno mamuran (neki kažu da nije bio čak niti trijezan). Stoga ga je Mourinho ponovno morao poslati kući. Srijeda je bio dan odmora, što je Adriano izgleda iskoristio kako bi se vratio svojim starim navikama, ispjanju alkohola. U Interu sada razmišljaju o nekoliko opcija: povratak kući u Brazil ili klinika za odvikavanje u Švicarskoj. Jedno je sigurno, Jose Mourinho će u siječnju Adriana isključiti s liste za Ligu prvaka i zamijeniti ga s Hernanom Crespom, te će tako Inter i službeno povući Argentinca s transfer liste.
Maicon se također pojavio nespreman za trening, pa je Mourinho i njega isključio kao kandidata za utakmicu s Chievom u nedjelju.
Sedamnaestogodišnji Davide Santon biti će na Maiconovoj poziciji u svom premijernom nastupu za prvu momčad Intera.

Iz Intera je ubrzo stigla reakcija, te je na stranicama inter.it objavljeno službeno priopćenje: U vezi s člankom o Adrianu u svim današnjim medijskim izdanjima F.C. Internazionale obaviještava da je Adriano jučer, na dan nastavka treninga, išao na preglede zbog istegnuća bedrenog misića desne noge. Ozljedu je zadobio tijekom prvog poluvremena utakmice Werder – Inter u utorak. Za njega je napravljen program oporavka. Što se tiče Maicona, on je odradio individualni trening, a sve prema programu za one koji su nastupali cijelu utakmicu u Bremenu.

Sulley Muntari je prilikom obaveza sa Interovim sponzorom Volvom dao izjavu za Sky u kojoj je istaknuo kako unatoč slabim igrama u Ligi prvaka s uzignutom glavom gledaju prema sljedećoj rundi.
“Naš trener je miran što se Lige prvaka tiče i trenutno mislimo samo na sljedeće utakmice.” Što se tiče protivnika kojeg bi Muntari želio, rekao je kako to nije bitno, “jer da bismo došli do kraja moramo pobijediti sve.” Ipak, postoji mogućnost da Inter 19. prosinca izvuče Barcelonu s Messijem. Muntarija su upitali boji li se Argentinca: “Volio bih igrati protiv tako velikih igrača, to je sigurno sjajan doživljaj i iskustvo. No sigurno se ne bojim. Imamo i mi nekoliko takvih veličina u Ibrahimoviću koji uvijek izmišlja nešto novo, pa onda Zanetti…”

Nakon što je Milan doveo Thiaga Silvu na čije usluge je računao i Inter, crno-plavi se sada okreću branicu PSV-a Afellayu. Prema pisanju Corriere dello Sporta Mourinho bi rado vidio Nizozemca pod svojom palicom.
Mario Balotelli, poznato je, nije u najboljim odnosima s trenerom, pa svoju sreću želi potražiti negdje drugo. SuperMario želi u sredinu u kojoj bi sigurno igrao, a to mu u ovom trenutku najviše garantira Mihajlovićeva Bologna. Međutim, u igru za mladog italo-ganskog napadača ubacila se i Sampdoria.

Preveo i uredio: nraguz
2 thoughts on “Adrianov povratak starim navikama, odmah službeni demant iz Intera. Santon debitira.

  1. Adnan525 Tuzla BiH

    to su ja mislim pola lazi pa nemoze biti ni baloteli ni adrianoda nisu u odnosima Ovo je jos jedna od prica sto su sasamo da bi bilo naprotiv Interu .Ali jedno je istina Adriano je dao najvise golova u ligi prvaka do sad od svi nasi igraca tako da on ostaje u igri nema Crespo je izlapio.

Odgovori