full screen background image

Inter uistinu Međunarodni, Vieri bio u depresiji

Poznato je kako se Inter već godinama za svoje pohode prema trofejima priprema u Brunicu, mjestu podno popularnog skijališta Kronplatz na planinama Dolomita u južnom Tirolu. Od sljedeće sezone to bi se trebalo promijeniti. Ne samo da će Inter vjerojatno reci “zbogom” Brunicu, već bi mogao otići preko velike bare i ljetne pripreme održati u Los Angelesu. Poziv je stigao od strane Sveučilišta Los Angeles, a Mourinhu se ideja jako svidjela. Sjajno opremljen kamp, infrastruktura i vrhunski tereni privukli su pažnju portugalskog stratega. Spominju se još New York i Philadelphia kao moguće destinacije Interovih bazičnih priprema. Isto tako, za ljeto 2009. u planu je turneja prijateljskih utakmica po Kini. Prema svemu ovome, čini se, Inter će dosta ljeta provesti u zrakoplovu i samim time već na pripremama potvrditi zašto se zove Internazionale (Međunarodni).

Christian Vieri, bivši napadač Intera izjavio je kako je u životu prebrodio razdoblje depresije. Radi se naime o periodu dugom devet mjeseci, i to nakon što je saznao da je bio predmetom nelegalne pratnje i prisluškivanja od strane Intera u aferi “Telecom”. Podsjetimo, Massimo Moratti je preko svojih osobnih veza u Telecomu naredio prisluškivanje i pratnju nekolicine igrača, ponajviše onih koji su prije Interovog nosili dres Juventusa. Od poznatih igrača, uz Vierija se prisluškivalo i Srbina Vladimira Jugovića.

Operacija jagodične kosti Marca Materazzija uspješno je izvršena jučer u bolnici u San Paviji uz nazočnost Interovog šefa medicinskog osoblja, dr. Franca Combija. U sljedećim danima znati će se više o vremenu oporavka, te Matrixovom povratku treninzima i utakmicama. Neslužbeno, Materazzi će sigurno propustiti utakmicu s Chievom, a vjerojatno i onu sa Sienom, te bi se na travnjake vratio nakon blagdanske pauze.

Brazilski branič Thiago Silva koji je bio na meti Intera je izgleda napokon odlučio gdje će nastaviti karijeru i staviti će potpis na ugovor sa grbom Milana. Milan nema mjesta za igrače van EU u predstojećem prijelaznom roku, pa su se Galliani i društvo odlućili ostaviti Brazilca na posudbi Fluminenseu do ljeta kada će se moći pridružiti crveno-crnima. Gradski rival je izgleda pobijedio u mini derbiju za ovog igrača. Podsjetimo, naš klub je bio glavni favorit za dovođenje Silve, ali igračeva želja bila je presudna.

Preveo i uredio: nraguz
5 thoughts on “Inter uistinu Međunarodni, Vieri bio u depresiji

Odgovori