full screen background image

Thiago Silva: Ganso će otići u Inter

Mladi igrač Santosa, Paulo Henrique Ganso, nalazi se na meti Milana i Intera, a njegov prijatelj i branič Milana Thiago Silva vjeruje da će Ganso otići u Inter…

Naime, ofenzivni veznjak Paulo Henrique Ganso privukao je pozornost nekoliko europskih velikana, a za njegove usluge najviše su zainteresirani Milan i Inter.

Ganso je proglašen jednim od najperspektivnijih mladih nogometaša u Brazilu te je spreman za odlazak u Europu, a ključnu ulogu u njegovom transferu mogao bi odigrati trener Intera Leonardo.

Njegov prijatelj koji igra za Milan, Thiago Silva, vjeruje da će Ganso na kraju odabrati Inter, upravo zbog Leonarda: “Ganso je rekao da je Leonardo vrlo važna osoba u njegovoj karijeri. On je već bio u pregovorima s Milanom kada je trener bio Leonardo”.

Silva je još dodao: “Rekao mi je da je u Milanu njegova budućnost, međutim, tada je Leonardo napustio Milan i sada je u Interu i smatram da će on uskoro potpisati za Inter”.

“Ne vjerujem da se tu može dogoditi nekakav obrat. Ganso će ići tamo gdje je Leonardo jer on uvijek ima prave riječi za njega”, zaključio je branič Milana.

Izvor: Sportnet.hr
4 thoughts on “Thiago Silva: Ganso će otići u Inter

  1. limvo_likce

   konstantno to govorim, bio je scout Milana za Brazil, odlicno poznaje situaciju! vecina brazilaca koja su dovedena u Milan su na njegovu preporuku (Kaka, Pato, Silva i svi su extra klasa, ja se nadam da ce nam dovesti nekog takvog ovo ljeto!! a Gansa sam gledao nekoliko puta prije povrede i odlican je!

 1. nerazzurro-19

  Imamo Coutinha, u Primaveri hrpu mladih talenata tipa Natalino, Crisetig, Del’Agello itd.
  Bolje da se njima da prilika nego da uvijek budemo klub koji ovisi o tome hoće li skupo dovedeni igrači opravdati uloženo. Bez rizika nećemo profitirati, a ovi mladići gore navedeni sigurno zaslužuju šansu!
  Forza Inter! 🙂

Odgovori