full screen background image

Poziv Cambiassu iz Premier lige

O interesu Manchester Cityja za usluge Estebana Cambiassa već se dulje vrijeme spekulira. Neki su mediji prenosili kako su Englezi (čitaj Arapi) nudili Argentincu 9 milijuna eura po sezoni. Prema pisanju Daily Maila danas, Manchester City spreman je Interu ponuditi 18 milijuna eura, a samom igraču 4,5 milijuna po sezoni kako bi već u siječnju pojačao City.

Agent Thiaga Silve Paulo Tonietto izjavio je kako još ništa nije potpisano, ali njegov klijent smatra Villareal poželjnom destinacijom. Posljednjih dana izašla je vijest kako je Thiago Silva već potpisao za španjolski klub odbacivši opciju odlaska u Italiju (Inter ili Milan). Izgleda da će se za rasplet transfera brazilskog braniča ipak morati pričekati službeno otvaranje prijelaznog roka.

Testovi Julia Cruza pokazali su da se radi samo o istegnuću bedrenog mišića lijeve noge i ozljeda je manje ozbiljna nego se u prvi trenutak činilo. Ipak, ostaje pitanje hoće li El Jardinero biti spreman za nastupe prije Božićne pauze.

Preveo i uredio: nraguz
4 thoughts on “Poziv Cambiassu iz Premier lige

  1. nraguz

    Cambiassa smatram nasim najboljim igracem i vrlo inteligentnim covjekom. Uz Zanettija on mi je od igraca idol, jedan od nekolicine simbola Intera (Cordoba i Materazzi jos su tu). Bez njega ne bismo postizali ovakve rezultate u posljednje 4 godine, kao ni ove. Kazu da ovisimo o Ibri, ali ja kazem da vise ovisimo o Cambiassu. Uvjeren sam da je on privrzen Interovom dresu i da ga nikakvi novci ne bi odvukli iz Intera. Odvuc ga mogu samo nepovjerenje kluba ili trenera. Ukoliko ode, bit cu strasno razocaran.

  2. fanatico

    naravno nraguz. Cuchu je pravi nasljednik našeg već sad legendarnog kapetana. Veliki igrač, veliki trkač koji svaku utakmicu da sve od sebe. Van terena isto bez ikakvih skandala, jednostavno uzornog ponašanja i odnosa prema klubu. Pošto je i Cordoba dosta stariji od njega on ostaje kao jedini nasljednik žute trake. Mislim da svi u klubu misle kao i mi navijači da nema šanse prodat ga ni za kakve novce. Jednostavno tu varijantu ne mogu zamisliti nikada.

Odgovori