full screen background image

Leonardo: Derbi neće odlučiti o naslovu prvaka

Utakmica nadolazećeg, 31. kola talijanskog nogometnog prvenstva, ogled Intera i Milana na San Siru, mogla bi uvjetovati promjenu pozicija tih momčadi na ljestvici i svakoj od njih širom otvoriti vrata prema osvajanju naslova prvaka…

Bivši Milanov igrač i trener, a sada Interov šef struke, Leonardo Nascimento de Araujo, ne smatra da će Derbi della Madonnina uvjetovati konačan rasplet ljestvice koja je još nedavno ukazivala na “siguran” naslov prvaka Milanu. Dvije milanske momčadi koje su bile udaljene trinaest bodova sada su na samo dva boda razmaka.

– Presudne su sve utakmice do kraja prvenstva, ne samo ova koja slijedi. Derbi ne može biti krucijalan, nakon njega ima još sedam kola. Željeli smo se primaknuti Milanu u pokušaju obrane naslova. Derbi dočekujemo u najboljem stanju – kaže Leonardo odbijajući ikakvu primisao o “osveti” bivšem klubu s kojim se rastao nakon nesporazuma s prvim čovjekom kluba, talijanskim premijerom Silvijem Berlusconijem.

– Nikakva osveta. Život teče dalje, iz iskustva se uči. Kad pogledam na svoju karijeru vidim trinaest nezaboravnih godina među “rossonerima”. Život živim temeljeći ga na ljubavi, ne i na uzajamnim optužbama.

Derbi della Madonnina igra se drugoga travnja.

Izvor: nogometni-magazin
Odgovori