full screen background image

Prijave za četvrtfinale do subote!!

Danas smo iz CCIC-a dobili obavijest kako lista onih koji žele prisustvovati četvrtfinalnoj utakmici Intera u Ligi prvaka mora biti poslana do subote, 19. ožujka.

Napominjemo kako neće biti organiziranog prijevoza, dakle preko Inter Cluba Fedeli možete dobiti samo ulaznicu. Isto tako iz CCIC-a je specificirano kako samo članovi Inter Clubova mogu dobiti ulaznicu. Cijene ulaznice su prema službenom cjeniku koji možete pronaći na www.inter.it na koje treba dodati ponešto Eura bankovnih troškova, no o tome će vas obavijestiti vaši povjerenici.

Molimo sve zainteresirane da se čim prije jave svojim povjerenicima:

ZAGREB, ZAGORJE, MEĐIMURJE:
Hrvoje Kovač: hrvoje@interusrcu.com
SLAVONIJA, BARANJA, MOSLAVINA, PODRAVINA:
Rade Rajić: rajic@interusrcu.com
ISTRA I RIJEKA:
Biljan Davčev: billyri@interusrcu.com
DALMACIJA I LIKA:
Nikola Raguž: nraguz1979@gmail.com
Ivan Duper: dexter@interusrcu.com
INOZEMSTVO:
Rade Rajić: rajic@interusrcu.com
5 thoughts on “Prijave za četvrtfinale do subote!!

  1. J.Zanetti4

    moze li neko ko zivi u Zagrebu da mi da tacnu informaciju koliko kosta povratna karta Zagreb-Milano i koja je cena? da li ima polazak u jutarnjim satima i kada je najbolje iskoristiti povratnu kartu .. da li ima neka nocna voznja nazad za Zagreb, da ne bih nocio u Milanu (ili lutao po gradu)??

    pretpostavljam da ima ljudi iz Zagreba koji planiraju ici na cetvrtfinale, pa ih molim za komentar o njihovoj organizaciji.

    pozdrav iz Sarajeva

  2. Bonzo

    Evo provjerio sam, iz Zagreba za Milano imaš samo jednom tjedno autobus i to petkom sa polaskom u 8 ujutro, dolaskom tamo oko 20 sati navečer.Cijena u jednom smjeru je 494 kn, znači da je povratna oko 750-800 kn. Obzirom da su utakmice utorkom i srijedom, ova opcija ti baš i nije zanimljiva.

Odgovori