full screen background image

Pandev i Julio Cesar: Hvala Bogu i suigračima

Nakon velike pobjede Intera u uzvratu 1/8 Lige prvaka protiv Bayerna u Munchenu izjave su dali Esteban Cambiasso, Julio Cesar, Andrea Ranocchia, Thiago Motta, Cristian Chivu, Goran Pandev, Leonardo i Massimo Moratti…

Cambiasso: Znali smo da možemo. Na početku je krenulo dobro, ali onda smo doživili trenutke slabosti. Međutim srčanost nas je izvukla. Julio Cesar je bio slomljen, jer je mislio da nam je uništio snove, ali na kraju nas je baš on i izvukao. Uistinu smo vjerovali i na kraju uspjeli. Jako sam sretan zbog Pandeva. Sada idemo dalje, imamo odličnu momčad, a brzo ćemo imati i Milita. Sa ovakvim srcem možemo napraviti velike stvari.

Julio Cesar: Prolazio sam uistinu teške trenutke. Kada sam pogriješio htio sam odmah izaći, otići pješice, konjem u Milano, ali sam se kasnije smirio. Hladan tuš je bio taj gol, ali zahvaljujući suigračima smo ovo dobili. Nakon ovakvih grešaka mogu biti samo bolji. Greška večeras je bila jako teška, puno teža od one u Milanu, ali zahvaljujući suigračima sada ovdje pričamo o pobjedi. Poslije sam zasukao rukave. Najteža obrana? Riberyju. Što sam napravio kod gola Pandeva? Počeo plakati, zahvalio Bogu i suigračima. Ne znam kako bih izdržao da smo izgubili, ali od ovih stvari se jača. Ipak, nadam se da se više nikada neće ponoviti.

Ranocchia: Dobro je bilo, zadovoljan sam što sam spasio onaj gol. Kakvi osjećaji, doći ovdje i okrenuti rezultat, pogotovo što smo zaostajali i u ovoj utakmici. Sa velikim srcem smo uspjeli. Ako nastavimo ovako raditi možemo puno u svakom natjecanju.

Thiago Motta: Znali smo da će biti teško, ali vjerovali smo i uspjeli. Moramo vjerovati u svoju igru, jer imamo snagu i želju u sebi. Koga u četvrtfinalu? Svejedno, jer svi su odlični, ali sada mislimo na prvenstvo. Moram reći da Talijani danas moraju biti sretni. Jedna momčad je u četvrtfinalu i to je jako važno za našu državu.

Chivu: Drugo poluvrijeme je bilo sjajno. Svi smo znali što nas čeka, ali vjerovali smo i uspjeli.

Pandev: Presretan sam, toliko radim posljednjih mjeseci. Ovaj gol ili onaj na Svjetskom prvenstvu? Ovaj! Ovaj klub i ovi navijači zaslužuju da budemo u četvrtfinalu. Govorili su da ne možemo nakon poraza u Milanu, ali mi smo Inter, mi možemo sve. Hvala Eto’ou za loptu, morao sam je staviti. Nisam čovjek od 20-30 golova, ali radim za momčad. A kada gol stigne presretan sam. Suigrači su govorili da ću ja donjeti pobjedu, hvala im. Ja sada nastavljam raditi, a osjećam se puno bolje nego prije.

Leonardo: Mrtav sam, još su mi kod trećeg gola uklizali s leđa. Objasniti ovu utakmicu je teško. Pobjedilo je isključivo srce. Imali smo odličan početak, bili organizirani, ali nas je jedna pogreška koštala svega napravljenog. Kada smo krenuli po novi gol primili smo još jedan. Sve nakon toga bilo je samo srce. Pandev? Jako sam sretan, jer ovo je poseban period za njega. Greška Julia Cesara je bila programirana, znali smo da će nas podići (smijeh). Vidjeti ga da plače na kraju utakmice bilo je dirljivo, ma ova utakmica se ne može ispričati, mora se proživjeti. Ova momčad je tu, ima svojih problema, ali uvijek je tu. Da nije ne bi napravili sve što jesmo ove sezone. Ova utakmica je za povijest, ali bilo je ovakvih i u prvenstvu. Ovo što se danas dogodilo simbol je onoga što jest Inter. Netko mi možda može prigovoriti što uvijek pričam o emocijama, ali za nas to jest nogomet. Danas smo pobijedili momčad koja igra fenomenalno u napadu, a za to moraš imati hrabrosti. Mogli smo izgubiti glavu, ali nismo, uvijek smo bili u utakmici.

Moratti: Čudna utakmica, u početku smo je kontrolirali, onda izgubili kontrolu. U drugom poluvremenu smo je ponovno vratili i kada smo postali dovoljno sigurni uzeli smo pobjedu. Julio Cesar? Kada vratar pogriješi to je slučajnost, njemu se ne sudi, jer radi strašne parade, pa i večeras ih je imao nekoliko. Pandev nije imao svoju večer, ali nogometni bog je čudan… Dobro za njega,u suprotnom bi bila katastrofa (smijeh). Momčad ima osobnost, karakter koji ih izvuče i kada stvari ne idu dobro. Četvrtfinale? Vjerovatno Barcelona, kao uvijek (smijeh). Desetka Leonardu? Mislim da da, jer utakmica je čak i u svom tijeku bila teška, a još i psihološki teret koji je nosila. On je bio sjajan.
5 thoughts on “Pandev i Julio Cesar: Hvala Bogu i suigračima

Odgovori