full screen background image

Moratti: Bravo Mourinho, Inter sada ima prepoznatljivo lice

Predsjednik Intera prošli je tjedan rekao: “Priča se nakon, a ne prije utakmice.” Tako je i ovaj put dan poslije utakmice kratko stao pred novinare: “Drago mi je da je Mourinho uspio dati identitet ovoj momčadi. Inter ima sve prepoznatljivije lice.” Jose Mourinho pobjedu u derbiju s Juventusom posvetio je baš njemu: “Puno mu hvala za to” – te nastavio na temu Adriana – “Iznenadilo me vidjeti Adriana od prve minute. No Mourinho svaki put momčad postavi prema psihičkom stanju igrača i trudu na treninzima tjedan prije utakmice. Adriano je dio grupe i siguran je da želi ostati tu. Izuzetno je kvalitetan igrač i ako se nastavi truditi biti će to fantastično za nas.” O samoj utakmici nije imao dvojbi: “Sjajni Inter, utakmica nije postojala. Bili smo prejaki. Moral je vrlo važan, jer tablica nam ne moze davati mirnoću. Pobijedili smo vječnog rivala koji je bio u odličnoj formi, i to odličnom igrom.” Potom se osvrnuo na novi stadion: “Proučavamo mogućnosti, ali još je prerano da bismo pričali o tome.”

Patrick Vieria bio je izrazito ljut nakon što nije započeo utakmicu protiv Juventusa. Rekao je kako će od Mourinha tražiti objašnjenje. Podsjetimo, trener se u posljednji trenutak odlučio u početnu postavu uvrstiti Stankovića. Odnosi izmedu Vieire i Mourinha nisu baš sjajni već neko vrijeme, pa talijanski mediji prenose želju francuskog internacionalca za odlaskom iz Intera.
Patrick Vieira naime ne želi potpisati novi ugovor, a čak i malo vjerovatno pomirenje s Mourinhom ne može ga navesti na promjenu odluke. U prvi red su se već stavili Sunderland, Portsmouth i Manchester City, a od danas im se pridružio i grčki Olympiakos.

Real Madrid je dao Hernanu Crespu 48 sati da odluči želi li obući dres kraljevskog kluba. Klub se drži svoje ponude ugovora na šest mjeseci, bez obaveza za kasnije. Crespo je pak želio ugovor do 2010., a u suprotnom bi, kako je sam rekao, ostao u Interu. Što je odlučio Hernan, znat ćemo za dva-tri dana.

Stigla je i ponuda Manchester Cityja za Maria Balotellija, no Moratti je odlučan u namjeri da Balotelli i dalje trenira u Appiano Gentileu.


Preveo i uredio:
nraguz
2 thoughts on “Moratti: Bravo Mourinho, Inter sada ima prepoznatljivo lice

  1. Adnan525 Tuzla BiH

    Sto se tice Viere neka ide ipak je u godinama treba ga iskoristit prodat
    A Balotellia ne bi prodavao radije na posudbu to je podnoslijvije neg prodat strasan igrac Valjda razumije i bude strpljiv da ceka svoju priliku,A Adriano sam nek nastavi ovako,,,

  2. fanatico

    razočaran sam ponašanjem Vieire i izgleda da je on konfliktna ličnost jer i u reprezentaciji pravi probleme. Treba ga utrapiti za dobru lovu ako zbilja Man.city grize. Samo nam ruši atmosferu i tko god nije zadovoljan u klubu – široko mu polje.

Odgovori