full screen background image
Search
Wednesday 8 December 2021
  • :
  • :

Mourinho: Što mi se sviđa kod Juvea? Inter!

Slijedi kratki izvadak sa press konferencije Jose Mourinha uoči sutrašnje utakmice Inter – Juventus na stadionu “Giuseppe Meazza” u 20:30 sati.

Hoće li Adriano biti pozvan za utakmicu?

Da, Adriano je među pozvanima, kao svi ostali dostupni igrači. Slažem se s njime kada kaže da ne želi ostati ako ne bude igrao.Igrač ne može biti u jednom klubu u ovakvoj situaciji. Drago mi je da je zatražio pojašnjenje svog statusa u Interu. No još mora raditi kako bi došao u fizičku spremu ostalih igrača. Put do 100% forme još je dugačak.

Kako doživljavate pritisak pred “derby d’Italia”?

Već sam rekao prije derbyja (Milan) i opet ću ponoviti: to su velike utakmice, no na kraju vrijede tri boda kao sve ostale.

Na Meazzu stiže Claudio Ranieri, s kim ste imali nekoliko obračuna u posljednje vrijeme?

To je stvar koja se tiče nas dvojice, ne novinara ili drugih.Mene publicitet uistinu ne zanima. Već smo u Covercianu pričali nasamo kao dvoje ljudi koji rade isti posao. Meni je to dovoljno, nemam potrebu za prenositeljima poruka. Njegov dolazak na San Siro je jednak kao i drugih kolega. Pričekat ću ga u tunelu, jer smo mi domaćini. Pozdraviti ću ga i pružiti mu ruku, pristojno kao što to uvijek činim.

Predsjednik Juventusa najavio je pobjedu?

Samo jednom mi se u karijeri dogodilo da je predsjednik uoči utakmice bio siguran u pobjedu, i izgubili smo. Bio je to derbi Porta i Benfice. Ne poznam predsjednika Juventusa i ne zanima me što je rekao. Moja je momčad uvijek najjača, od kada sam trenirao Uniao, pa sve do Intera. Juventus igra u stabilnoj formaciji već nekoliko uzastopnih tjedana. Ranieri nema problema sa diskvalificiranima ni s ozljeđenima. Camoranesi će biti na mjestu Tiaga ili na krilu umjesto Marchionnija, to je jedina promjena. A što mi se sviđa kod njih? Najviše mi se sviđa Inter.

Što očekujete od Ibrahimovića?

Vidjet ćemo jeli mu ovaj tjedan odmora dobro došao. No ne slažem se da je Ibra nezamjenjiv. S njim se može pobijediti, ali jednako tako i izgubiti utakmicu.


Preveo i obradio:
nraguz
One thought on “Mourinho: Što mi se sviđa kod Juvea? Inter!

  1. Adnan525 Tuzla BiH

    Drago mi je za Adriana idemo ih sutra postenski oderat nadam se da ce bit medju prvi 11 sutra pa da ih u zajednistvu i kolektivu ometemo imam neki dobar osjecaj u vezi intera stvarno milim da cemo ih oderat ,,,sreetno interovci sutra ,FORZA INTER

Odgovori