full screen background image

Medicinski tim daje sve od sebe

Nakon sto je odradio kaznu zbog kartona Maicon se ponovno vraca u momcad. Maicon se puno trosio fizicki u nekoliko posljednjih meceva koje je igrao. U veznom redu na 100% bi trebao biti i Motta koji je bio na klupi protiv Sampe ali nije bio dovoljno fizicki spreman, on ce igrati protiv Genoe i mjenjati ce Cuchua (Cambiasso) koji se oporavlja i priprema se vratiti na utakmicu sa Bayernom u Munchenu.

Interova medicinska sluzba ima tjedan dana vremena kako bi osposobila neke igrace da dodju na 100% spremnosti medu a njima je Ivan Ramiro Cordoba koji je protiv Cagliarija izasao zbog ozljede clanka. Cordoba je vec mogao igrati jucer u Genoi ali je odluceno da se ne riskira, najvjerojatnije je da se vraca u nedjelju a ako ne tada onda sigurno protiv Brescie.

Leonardo ne zeli forsirati oporavak Milita koji je ozljeden od 06.02. ove godine u utakmici protiv Rome. Njegova ozljeda se sanira sa iznimnom paznjom, nakon nekoliko dana odmora u Argentini Il Principe se vratio u Italiju i poceo je jako polako i lagano trcati. Leonardo ne zeli forsirati njegov povratak no jasno je da ce njegov povratak do Bayerna biti prioritet.

Ranocchia je nakon jucerasnje utakmice priznao kako je osjecao bol: ” Moram priznati kako sam osjetio da me boli na pocetku utakmice, ali nakon toga sve je nestalo, medicinski tim je odradio dobar posao. Komentirao je i onaj gol kojemu je bio blizu? Bio sam blizu da zabijem, sada to moram stvarno uciniti.


Izvor: fcinternews.it
4 thoughts on “Medicinski tim daje sve od sebe

Odgovori