full screen background image

Leonardo: Ova je utakmica bila bitnija od ostalih

Nakon pobjede u Genovi nad Sampdoriom 0:2 predstavnici Intera pred mikrofonima su bili Wesley Sneijder, Dejan Stanković i Leonardo…

Sneijder: Ovo je jako bitna pobjeda za Inter. Trenutno smo na dva boda od Milana i jedan ispred Napolija. Od početka smo igrali dobro, vršili presing i nakon poraza od Bayerna baš ovo nam je trebalo. Za koga navijam sutra? Za nikoga.

Stanković: Ispred gola su imali Boeing 777 ili brod za krstarenja. Na stranu šale, imali su oni i odličnih prilika, ali mi nismo popuštali. Borili smo se s vremenom, ali golovi su na kraju stigli. Momčad je strpljivo odgovorila na poraz u srijedu od početka do kraja: na teškom gostovanju stigla je važna pobjeda. Milan – Napoli? Sigurno je da ćemo biti u boljoj bodovnoj poziciji.

Leonardo: Presretan sam večeras, stvarno presretan. Sve su utakmice važne i opasne, ali ova je bila posebna. Sampdoria nas je namučila, ali uspjeli smo pobjediti nakon što Inter već dugo nije slavio na Marassiju. Svi su bili odlični, od Julia Cesara do zamjena Marige i Pandeva. Niti u jednom trenutku nisam bio ljut na njih, samo sam im rekao da mora daći trenutak iznenađenja. I došao je. Sada je lijepo gledati tablicu, ovo je jako teško prvenstvo i mi ćemo pokušavati sve do kraja. Osvojiti će ga onaj tko bude najmanje griješio. Imali smo pravi maraton do sada, a napokon imamo nešto dana za odmor, da kvalitetno treniramo i da osposobimo ozljeđene. Milan – Napoli? Danas je tablica lijepa, a ako moram birati biram remi iako ne mislim da je ta utakmica ključna za naslov. Danas smo se namučili, ali najveća muka je uvijek naći riješenje. Mi smo ga našli u jednoj munji koja je promijenila utakmicu. Milito u Munchenu? Nadamo se, ali ne namećemo presing, neka se dobro oporavi. Nagatomo? Kompletan bek koji može igrati i lijevo i desno i biti odličan u defanzivi bez obzira na nedostatak centimetara. Sampdoria je komentirala suđenje? Ja uvijek vjerujem u njih.




2 thoughts on “Leonardo: Ova je utakmica bila bitnija od ostalih

  1. dukag8

    Mozda ce imati drugacije misljenje o utakmici kad je pogledaju na tv-u. Po meni katastrofa, svaka cast na majstoriji Sneijdera, ali dotle se skoro pa nije ni video. Fali nam jedan probojni vezni igrac sa dobrim pasom jer kad nam stisnu Sneijdera kao sto se desilo u ovoj i prethodnih nekoliko utakmica bas i nemamo neka resenja.

Odgovori