full screen background image

Mourinho: Ne želim mjenjati momčad

Trener Jose Mourinho održao je standardnu pressicu uoči sutrašnjeg dvoboja Palerma i Intera na “Renzo Barberi” u 20.30.
Prenosimo je s inter.it.

Imali ste cijeli tjedan za pripremu utakmice:
“Da, ali ne zaboravimo da je naša najbolja ovosezonska utakmica bila najmanje pripremana, ona protiv Rome. Znamo da je Palermo strašna momčad, dobili su četiri od pet utakmica kod kuće.
No, atmosfera na treningu ovaj tjedan je bila odlična i mi vjerujemo u sebe.”

U sastavu nema Quaresme:
“Quaresma je dobio tri dana odmora da ih provede sa obitelji u Portugalu. On je igrač kao i svi drugi. Mancini je ovaj tjedan na treningu pokazao više i zaslužuje igrati. Imamo veliki izbor u napadu, a ne mogu svi biti na terenu.”

Palermo je upravo zato bio prilika da nekoga odmorite, npr.Ibrahimovića:
“Ne, u prvenstvu su sve utakmice jednako važne. Moj cilj je dobiti Panathinaikos kako bi u Bremenu mogli odmoriti neke igrače. No u prvenstvu je nebitno jeli igrate protiv Milana, Reggine ili Chieva. Ne postoji lagana utakmica u prvenstvu.Takvim sam pristupom osvojio četiri prvenstva u posljednjih pet godina treniranja. A Ibrahimović je pozvan u reprezentaciju. On je Šveđanin, nije ozljeđen i izbornik ima pravo da ga pozove.Takva su pravila, ja tu ne mogu ništa. Isto vrijedi i za Vieiru.”

Ranieri ima jednak broj bodova kao Vi:
“Uzdužno poštovaje prema Ranieriju, nema on isti broj bodova kao ja, već Juventus ima jednak broj bodova kao Inter. Ali mi ćemo to sutra sigurno promjeniti.”

Adriana ponovno nema u momčadi:
“Adriano bi sigurno igrao da nije bio bolestan. Nije istina da sam se naljutio na njega, to ste vi izmislili. Naš odnos je odličan. Samo je jučer trenirao 100%, a to meni nije dovoljno.Ponavljam, da nije bio bolestan, sigurno bi igrao.”

Hernan Crespo u Realu:
“Ako Hernan može biti koristan Realu, može i nama u Ligi prvaka. Uključit ćemo ga u listu za proljeće. Općenito, kad netko kupuje u zimskom prijelaznom roku znači da nije dobro radio posao na ljeto. Ja sam s ovim momcima spreman završiti sezonu.”

Vaši izaslanici razgovarali su s Manchester Cityjem:
“Ja nemam nikakve izaslanike, imam samo svog agenta. On radi ono što mu ja kažem, a nisam mu rekao ništa.”

Preveo: nraguz
One thought on “Mourinho: Ne želim mjenjati momčad

  1. Adnan525 Tuzla BiH

    “Adriano bi sigurno igrao da nije bio bolestan. Nije istina da sam se naljutio na njega, to ste vi izmislili. Naš odnos je odličan. Samo je jučer trenirao 100%, a to meni nije dovoljno.Ponavljam, da nije bio bolestan, sigurno bi igrao.”

Odgovori