full screen background image

Saga “Adriano” se nastavlja, Cruz na čekanju

– Oko našeg kluba i danas priče o Adrianu. Adriano je naime izostao sa treninga u utorak zbog gripe. U Interu međutim nisu baš uvjereni kako je to pravi razlog, a Mourinho je bijesan. Ovo je samo nastavak sage, te je sada rastanak Adriana i Intera neminovan već u siječnju. Mourinho je najavio povratak Adriana u sastav u Palermu, pa je napadač zaista prevršio svaku mjeru. Ne zato što se ne može biti bolestan, već zato što je svoj izostanak i temperaturu javio kada je trening vec bio u tijeku.

– Kao destinacija Imperatora spominje se Madrid, crveno-bijeli dio iz kojeg bi uz nešto novaca u zamjenu stigao Aguero. Moratti je odlučan dovesti Argentinca pod bilo kakvim uvjetima.
Manchester City već je Atleticu ponudio 45 milijuna Eura, a Moratti ih je spreman “iskrcati” 50 (Adriano plus gotovina).

– Izbornik Švedske Lagerback pozvao je Ibrahimovića za prijateljski ogled s Nizozemskom na rasporedu 19. studenog. Jose Mourinho nije baš sretan tom odlukom, jer samo tri dana nakon toga slijedi “derbi Italije” s Juventusom. Zlatan Ibrahimović je nakon utakmice protiv Udinesea u prolazu novinarima rekao:
“Umoran sam, treba mi odmor”. Stoga je Mourinho planirao izostaviti Ibru za putovanje na Siciliju kako bi imao dva tjedna pauze i bio potpuno spreman za Juve.

– Razlog zbog kojeg nisu započeli razgovori s Cruzom je naime Robert Aquafresca. Ukoliko bi Cruz na kraju sezone napustio Inter, mladi napadač, na posudbi u Cagliariju, pronašao bi mjesto među nerazzurrima. Moratti bi želio Cruzu ponuditi ugovor kojim bi Argentinac završio karijeru u Milanu, pa čak i mjesto funkcionera u klubu nakon igračkog umirovljenja. No zasad si je Inter priuštio vrijeme da razmisli što je najbolje za budućnost kluba.

Preveo i uredio: nraguz
8 thoughts on “Saga “Adriano” se nastavlja, Cruz na čekanju

  1. nraguz

    Nece biti na popisu za Palermo, bar tako pisu novinari. Odlazak je sad siguran! Adriano je na Mourinhovoj listi odlazaka za sijecanj. Uskoro ce fanatico danasnje vijesti iz Intera stavit na stranicu.

Odgovori