full screen background image

Stanković pred 200-i nastup u Serie A za Inter

Dejan Stankovic ce u subotu protiv Cagliarija odigrati svoju 200-u utakmicu za Inter u Seriji A.

“Ovo je odlican uspjeh koji sam napravio i sretan sam zbog toga. Ne osjecam se starim ali sam sretan. Ja sam dio ove obitelji, puno sam vremena proveo ovdje i zelio bih sebi da mogu proslaviti kao Pazzini u debiju sa pogotkom ovaj svoj jubilej. Najvaznija stvar je bila da se vratim nakon sto sam odsustvovao sa terena tri tjedna. Sretan sam sa svojim nastupom i mojom ekipom, to je vazno nakon onakvog poraza u Torinu, pobjediti i pribliziti se Milanu. Tako da je liga ponovno otvorena ima jos dosta utakmica do kraja a kada pobjedite to vam bude najbolji penicilin za sve, to vam pomaze da pobjedite ponovno.”

Cagliari sutra, Bayern u srijedu?

“Protiv Cagliarija ce biti dobra utakmica, kako bi napravili pritisak na one koji su u vrhu, naravno igramo puno utakmica nije lako dobiti ali truditi cemo se koliko mozemo ali ako dobijete sve se isplati na kraju. Srijeda, morati cemo biti oprezni kako nebi primili pogodak, moramo zatvoriti nasa vrata, za napad se ne moramo brinuti tu ih znamo kazniti. Mislim da imamo nacin kako da izadjemo kao pobjednici protiv njih.”

Vase fizicko stanje?

“Sve je sada na svome mjestu, osjecam se dobro, Dr. Combi i svi ostali u medicinskom timu odradili su svoj posao izvanredno u samo tri tjedna uspio sam se oporaviti i vratiti se u formu.”

inter.it
5 thoughts on “Stanković pred 200-i nastup u Serie A za Inter

Odgovori