full screen background image

Fulvio Pea: Izjava nakon utakmice

Nakon utakmice 19. kola lige Primavere koja je zavrsila 3-2 u nasu korist izjavu za Inter channel dao je trener mlade momcadi Intera Fulvio Pea.

“Puno je toga za reci, po mom misljenju odigrali smo izvanredno prvo poluvrijeme, uz duzno postovanje protivnicima trebalo je zavrsiti sa nula pogodaka u nasoj mrezi na poluvremenu. Mislim da je to zbog naseg slabog branjena u prvom dijelu. U drugom dijelu usli smo odlucno i nismo puno davali prostora Cittadelli i uveli smo ih u probleme i na kraju smo uspjeli dobiti utakmicu. Romano je danas imao priliku pogoditi do kraja barem pet puta prije nego sto je zaista zabio, on kao i svi drugi su jako mladi i moraju se razvijati, puno mladih igraca imamo samo neki od njih imaju priliku igrati neki su na klupi neki se trude da dodju u priliku.”

Turnir u Viareggu?

“Suprostavit cemo im se sa dobrim duhom kao i uvijek, odlucnoscu i strascu i sa ljubavi prema nogometu koju svi ovi mladi momci imaju.”

Za sada se Inter nalazi na drugome mjestu sa 42 boda odnosno tri manje od Varesea koji je dobio u ovom kolu Milan u gostima 4-2. Nasi najbolji strijelci su Dell Angelo 12 pogodaka i Alibech 10 pogodaka.
Odgovori