full screen background image

Pressica Leonarda pred Juventus

Juventus vs Inter?

“Mislim da ne postoji nista specijalno sto mogu reci o ovoj utakmici a da se vec ne zna, ovo je povijesna utakmica sa dozom rivalstva ali iznad svega ovo je izuzetno vazna utakmica za nas. Suociti se sa ekipom kao sto je Juve je velika prepreka i prepreka koju moramo proci ako zelimo ostati na poziciji na kojoj smo sada, i do koje nam je trebalo toliko vremena da dodjemo. Ocekujem da ce to biti cvrsta utakmica i isto tako veoma borbena, ali Inter je sposoban da iskopa neki nacin kada je potrebno siguran sam u to. Mi niti na jednu utakmicu ne idemo sa razmisljanjem o nikakvom drugom ishodu nego pobjedi tako ce biti i na ovoj utakmici.

Sto znaci utakmica Inter vs Juve?

“Ne samo za mne vec za sve ovdje u Interu ova je utakmica izuzetna samo motivacija kada igrate protiv takve momcadi kao sto je Juve niti jedan drugi ishod nije moguc. Ovo je za nas jedan od najvecih izazova sezone, mislim da je vezni red srce momcadi, to je mjesto na kojima mozete dominirati i stvoriti igru.”

Leonardo nije htio niti potvrditi niti negirati dali ce staviti istu momcad kao protiv Rome, ali je rekao?

“Promjenili smo toliko igraca i to je dobro zato sto to znaci da imamo dosta opcija, moramo se poboljsati u nekim stvarima ali ova ekipa ima jako izrazen identitet i moramo racunati na broj utakmica koji igramo u ovome mjesecu.”

Dejan Stankovic?

“On se osjeca jako dobro isto tako i napreduje zeli se sto prije vratiti na teren, ali mora se jos oporavljati, pogledati cemo jos jednom sta se desava sa njim danas.”

Kada mu je receno da ekipa koja osvoji prvenstvo bude uvijek ekipa koja iduce godine primi najvise golova, Leonardo je poslusao nasmijao se i odgovorio?

“Pogledao sam sve golove koje smo pustili da udju u nasu mrezu i nakon sto sam ih pogledao jos manje sam zabrinut. Usijecnju smo odlucili pobjedivati i na nista nismo smjeli obracati paznju osim na pobjedivanje i osvajanje bodova. Ne znam koliko smo golova dali niti koliko smo primili samo znam da sam sretan sa rezultatima.”

Nije htio dati izjavu o Juveovim govorima o pomoci sudaca i o Calciopoliju jer kako on kaze?

“Mislim da je ljudima to postalo pomalo vec dosadno, na vlastima je da se bave tim stvarima.”

Zadnje pitanje je bilo o Benitezovim optuzbama oko ozljeda?

“Ne zelim ulaziti u objasnjavanja takvih situacija, mogu jedino reci sta ja vidim, znam da ja i doktor Combi suradujemo jako dobro. Milito? Nogometasi su uvijek imali ozljede tako da nema razloga od toga praviti problem. Ono sto je bitno je to da se Diego dobro pripremi i da se ne optereciuje sa glasinam jer ce on uvijek biti isti igrac.”

inter.it
Odgovori