full screen background image

J.Cesar: Kada mi je bilo najteze sjetio sam se Samuela

Ozljeda koja ga je mucila vecinu sezone izgleda da je sada zaboravljena, sada je u njegovim mislima samo pobjedivati. Julio Cesar je gostovao u emisiji Inter Channela Face to Face.

“Sa Interom jos uvijek zelim osvajati puno toga, kada osvojite neki trofej sa svojim suigracima to je neopisiv dozivljaj i osjecaj. Najteze kod ozljede su mi bile vjezbe, zato sto nisam mogao biti sa momcadi, a u drugu ruku je i jako dosadno, odkada sam postao profesionalac nikada nisam bio toliko dugo izvan terena. Nakon prve ozljede koja se dogodila nakon utakmice sa Genoom ucinio sam sve kako treba, radio vjezbe isao na rehabilitaciju, i onda se desila nova ozljedai onda sam sve to morao opet raditi. Sjecam se kada sam se treci put ozljedio da sam isao na preglede i kada sam izasao bio sa jako utucen i zalostan.

Srecom mogli ste racunati na potporu jednoga od vasih suigraca?

” Bio sam sam kod kuce i osjecao sam se lose i otisao sam kod Motte kuci i rekao sam mu da se osjecam jako lose. Kasnije me odveo da nesto pojedemo da mi malo odvrati pozornost od svega, bio sam u teskom stanju, ali onda sam se sjetio Waltera Samuela s kojim sam jako dobar, pomisli osamnjega i sjetio se koliko je njegova ozljeda teska, on je jedan od igraca koji je prvi dolazio na treninge uvijek sav nasmijan. Shvatio sam da moram cekati, Samuel je izvrstan momak i nadam se da ce se brzo vratiti. Sada sam sretan sto sam se vratio natrag, sretan sam i zbog nasih igara u posljednjem mjesecu puno bodova smo nadoknadili. Moramo nastaviti dalje ovako i sada protiv Juvea i Fiorentine i onda nastaviti dalje. Jako je bilo bitno da se vratimo u vrh, odlicno smo igrali u zadnje vrijeme zabijali smo dosta golova i sada smo sretni sto se konacno penjemo na tablici. Pet zadnjih godina smo stalno na prvoj poziciji, osvojili smo pet puta zaredom prvenstvo i to je super, ali moram priznati da je ova situacija koja je sada za mene i uzbudljiva na neki nacin. Mislim ako ove godine osvojimo prvenstvo u sto sam uvjeren zbog onoga sto radimo i vidimo moje zelje za suigrace ce biti jos puno ljepse. Juventus-Inter? ” Ovo je utakmica koju zelimo dobiti, zelimo ova tri boda kako bi poslali signal suparnicima, meni je ovo kao svaka druga utakmica bez obzira sto je ljudi dozivljavaju kao derbi Italije.”

Izvor: www.fcinternews.it
Odgovori