full screen background image
Search
Thursday 23 September 2021
  • :
  • :

Dijelimo poklone puno prije Božića

Nakon utakmice na Cipru akteri Intera izjavili su sljedeće:

“Ako analiziramo stanje u grupi u komotnoj smo poziciji i pobjedom u sljedećem kolu osiguravamo prvo mjesto. Kada analiziramo sinoćnju utakmicu moramo reći da smo morali pobjediti. Počeli smo dijeliti poklone, a Božić je još daleko.
Zabili smo 7 golova: tri u našu mrežu, tri u njihovu, a ne zaboravimo i poništeni gol Cambiassu – rekao je Mourinho”.
Trener Intera poslije utakmice je čestitao treneru Anorthosisa i svakom pojedinom ciparskom igraču.
“Ponavljam kako je ovo za njih bila fantastična vecer, a za nas samo pozitivan rezultat” te nastavio: “Ne možemo raspravljati o taktici danas, jer je to bila nevjerojatna utakmica. Primili smo gol koji se može vidjeti samo na dječjim igralištima. Druga dva primljena pogotka takodjer su nevjerovatna i ne smiju se dogadjati na ovoj razini nogometa. Nismo se dobro spremili za ovu utakmicu, uključujući mene. Nedostajalo je adrenalina i motivacije. No, završimo s ovom pričom, ali je ne smijemo zaboraviti kako nam se ne bi ponovno dogodilo”.
O tragičaru Burdissu je rekao: “Julio Cesar je zvao loptu, ali Burdisso je odlučio intervenirati. Rekao sam da se takve lopte u tom slučaju ispucavaju vani. Njemu pak nisam ništa prigovorio niti ću to napraviti, jer svi smo jednako odgovorni”.

Esteban Cambiasso vratio se u sastav: “Zadovoljan sam što sam nastupio, ali naravno nezadovoljan rezultatom. Sreća da u ovoj fazi rezultat nije toliko bitan. Poništen mi je pogodak? Što je, tu je, ne mogu to komentirati. Takve se stvari dogadjaju i dok se u nogomet ne uvede mikročip na gol crti golovi kao moj će se teško priznavati. Moram pogledati utakmicu kako bi mi bilo jasnije. No, na trenutke igramo odlično i samo moramo od toga napraviti kontinuitet koji sada, što zbog nas samih, što zbog protivnika, nedostaje”.

Kapetan Zanetti dodao je: “Htjeli smo pobjedu, ali ona se nije dogodila. Gledajući tablicu, bod može proći. Moramo ostati mirni, jer momčad je napravila ono što je trebalo. Zabili smo tri pogotka i stvorili mnoštvo prilika. Imali smo nekoliko trenutaka nepažnje koji su nas koštali. Dogadja se da u dvije utakmice primiš pet golova, ali moramo ostati mirni i naporno raditi, jer mjesta za napredak svakako ima. U svaku utakmicu moramo ulaziti jednako, bili to Ciprani ili netko drugi”. A na pitanje o Burdissu kapetanski je uzvratio: “Njemu sam rekao da ostane miran i koncentriran na svoj rad. Žao mi je što mu se to sve dogodilo jučer, ali to je dio nogometa. No, on je jak karakter i iz ovoga će izaći još jači”.

Preveo i uredio: nraguz
4 thoughts on “Dijelimo poklone puno prije Božića

Odgovori