full screen background image

“Zlatno pero” za Bukyja na treći rođendan

Dobitnik nagrade “Zlatno pero” za 2011-u godinu je gospodin Ivan Knežević, koji se “krije” iza nicka Buky. To je godišnja nagrada web-starnice “Inter u srcu” za posebne zasluge u radu i promidžbi stranice.

Buky je sve ovo pokrenuo prije tri godine i do skora tehnički uređivao. Bez njegovog znanja, pomoći i truda ne bi bilo naše i vaše stranice. Stranica je ugledala svijetlo dana 20.02.2008, ali je sve počelo dosta ranije, od početne ideje da se tako nešto napravi i onda u suradnji sa mojom malenkosti, nakon dugih priprema rođena je stranica.

Osnovna ideja mi je bila da se povežemo mi interisti sa cijelog prostora koji govori sličnim jezikom jer možemo međusobno komunicirati bez većih problema. Druga stvar je bila što sam htio pomoći tadašnjem Inter Clubu Rijeka da ima svoje glasilo kako bi privukli što više članova a onda između sebe imali bolju komunikaciju. Kasnije smo zbog određenih razloga osnovali novi Inter Club i nazvali ga Fedeli.

Buky je odigrao ključnu ulugu u svemu, iako uopće nije sportski tip a kamoli navijač Intera ili bilo kojeg drugog kluba i ne prati sport. Zahvaljući tome što smo u rodbinskoj vezi želio je pomoći meni a samim tim i našem interističkom pokretu. Dao je svoj prostor na serveru i odradio sav tehnički dio postavljajući stranicu. Nesebično je poklanjao svoje vrijeme i kasnije kad je trebalo što odraditi i popraviti, jer održavanje stranice traži stalni povremeni angažman rješavanja kojekakvih problema i problemčića.

Vremenom je došlo do “zamora materijala” a i njegove obveze nisu više dopuštale takav angažman i morao je napustiti rad oko stranice. U svoje osobno ime, a siguran sam i svih korisnika stranice, dugujemo mu neizmjernu zahvalnost. Svakako da je zaslužio biti i prvi nositelj ove naše nagrade ali je malo vremena proteklo a dosta kandidata pa je bio princip da na početku nagradimo neke druge članove a on kao prvoborac je postao laureat na treću godišnjicu stranice.

Dosadašnji nositelji nagrade “Zlatno pero”

2009 – Biljan Davčev
2010 – Nikola Raguž
2011 – Ivan Knežević

Čestitke svim dosadašnjim laureatima i hvala im na svom nesebičnom doprinosu u radu stranice.

Pred treću godišnjicu stranice (20.02) pozdrav svim članovima i posjetiteljima stranice sa naši prvim sloganom koji je bio u zaglavlju:

Inter u srcu – crnoplava krv u venama

zlatno-pero-2011-ius1

zlatno-pero-2011a-ius
Odgovori