full screen background image

Moratti, ODMAH po Spallettija!

Do sada sam bio suzdržan ali ovo više nema smisla. Što je ovo od momčadi? Totalna neuigranost, 3 dodavanja ne mogu napraviti a od toga je jedno obavezno unatrag. Igra: dodaj prvom do sebe, pukni je napamet naprijed ili ne daj nikome loptu dok ju ne izgubiš. Što reći o ozljedama? Ovo je svakako svjetski rekord a što može biti razlog nego treninzi. Što reći o motiviranosti igrača? Gotovo svaku utakmicu imaju žara kao da su došli sa sprovoda. Čija je sve to zadaća da sredi? Ovoga iskompleksiranog trenera koji silom želi izbrisati najblistaviji dio povijesti sklanjajući slike predhodnika koji je to ostvario. Ovoga trenera koji je sve moguće taktike već isprobao osim one koja nam je donijela toliko veselja predhodne sezone i koju su ovi igrači tako dobro prihvatili i navikli igrati. Možemo li ovako dalje?

Ne, gospodine Benitez! Hvala vam… ali daleko vam lijepa kuća.

Gospodine Moratt,i već večeras čekirajte avionsku kartu iz Sankt Petersburga i dovedite Luciana Spallettija. Jedan je Mourinho ali nama treba domaći trener koji pozna prilike u calciu jer se nema vremena. Spalletti je zasigurno trenutno ponajbolji talijanski trener, koji ima znanje i iskustvo da vodi našu momčad.
8 thoughts on “Moratti, ODMAH po Spallettija!

 1. Augment

  ne treba mijenjati trenera gotovo je sad.. isto bi bilo kao i sa Ferrarom.. sta je juve postigao sto ga je smijenio .. jos gore su napravili..

  taktika Lorana Blanca protiv BiH – “Igrac sa brojem 10 ne smije uputiti loptu igracu sa brojem 11.”

  taktika Alegrija protiv Intera – “Igrac sa Brojem 10 ne smije proslijediti loptu igracu sa brojem 9.”

  ..eto na sta se sveo inter na 2 igraca.

 2. in2terista1

  fanatico boga ti ljubin pa di ćeš spalettija,jesi lud?! ma koji će mi on kurac,mislija san kad je otiša onaj klokan mancini da su moji živci na mistu,a ovi benitez me iznervira toliko protiv one starčadi iz Milana da je to čudo neviđeno,kako san popizdija u prvom poluvremenu da je to za popizdit bilo,Spaletti nije sposoban vodit ni ekipu NK Divojevići,neka stoji u Rusiji,nego oni ludi Guus Hiddink,di će među one talibane u Tursku,šta ne dođe u Intera,uffff toliko se u meni skupilo kritika i muke,i jada i bisa i svega da nisan sposoban niti ih pisat…….

Odgovori