full screen background image

Adriano sa Ronaldinhom cijelu noć tulumario po diskotekama

Samo nekoliko dana nakon što ga je Mourinho pohvalio zbog radnih navika i sportskog života, brazilski napadač Adriano ponovno nije odolio zovu milanskih diskoteka. S nedjelje na ponedjeljak dobro se zabavljao s prijateljem Ronaldinhom, a portugalski trener jako mu je zamjerio. Brazilci su nedvojbeno najbolji nogometaši svijeta, no svaki klub dovodeći ih preuzima veliki rizik. Većina ih teško odolijeva dobroj zabavi, a vrlo često to utječe na njihove izvedbe na terenu i u konačnici rezultate momčadi. Drukčiji nisu niti Adriano i Ronaldinho. Nakon što je dvije sezone uglavnom gradio karijeru partijanera po milanskim diskotekama, Adriano se ove godine počeo vraćati u nekadašnju formu. No taman kad ga se počelo primjećivati na travnjaku, opet je prosuo povjerenje trenera Josea Mourinha tako što se na treningu u ponedjeljak pojavio iscrpljen od cjelonoćne zabave. Mourinho je razmišljao suspendirati ga ili ne, a Adriano mu je olakšao odluku tako što je u utorak zakasnio na trening. Protiv Fiorentine neće igrati, a ostaje vidjeti hoće li biti novčano kažnjen. U Interovoj bazi su toliko ogorčeni na svog “Party boya” da razmišljaju o tome da ga se na zimu riješe.
– Ne kritiziram igrače kad loše igraju, no kad izdaju momčad to je druga priča. Zašto bi ih trebao braniti. Svojoj djeci ne dopuštam da rade što žele, pa zašto bih igračima – komentirao je Mourinho Adrianovu izdaju povjerenja, ali i probleme koje ima s nezadovoljnim Cruzom i Obinnom.
Talijanski mediji koji su pisali o noćnom izlasku brazilskog dvojca korektno su napomenuli kako dečki nisu viđeni s alkoholnim pićima, već su cijelu noć ‘bili na vodi’. Kako je Mourinho neki dan izjavio da je Adriano izvrstan jer puno spava, te je na kruhu i vodi, ne može se reći da je lagao trenera. Samo mu je zaboravio napomenuti da tu vodu naručuje po noćnim klubovima.

Izvor: 24sata
One thought on “Adriano sa Ronaldinhom cijelu noć tulumario po diskotekama

Odgovori