full screen background image

Mourinho izostavio Cruza i Adriana

Cruz, Balotelli i Obinna igrači su kojima nije bio zadovoljan Jose Mourinho na utakmici protiv Genoe. Jučer je s njima obavio razgovore, pa su se na listi putnika za Firenzu ipak našli Balotelli i Obinna. Mourinho je priznao da je između Cruza i njega bilo upotrebe teških riječi, odnosno psovki. Ali, kako je sam Mourinho rekao, to je i normalno u ovom poslu. Cruz ipak nije na listi za ogled s Fiorentinom. Mourinho je usput izjavio: “Da, to su bili igrači kojima nisam bio zadovoljan. Ima ih još koji su odigrali loše, ali takvima nikad ne zamjeram. Zamjeram samo onima koji igraju za sebe, a ne za momčad.”
Adriano je pak noć nakon susreta proveo u jednoj milanskoj diskoteci do zore s Ronaldinhom i Sissokom. Mourinho ga stoga također nije uvrstio u momčad za ogled s Fiorentinom. Navodno se pila samo voda, a Adriano je stigao na vrijeme za jutarnji trening. To međutim nije bilo dovoljno da ublaži bijes Intereovog trenera. Milan i Juventus nisu reagirali tako oštro prema svojim igračima. Tim više jer je primjerice Ronaldinho ozljeđen i ne konkurira za nastup Milana u srijedu i dobio je dva slobodna dana.

Dobra vijest za nas je da su Gilardinu potvrđena dva kola suspenzije zbog nesportskog poteza na utakmici s Palermom u kojoj je postigao pogodak rukom.
One thought on “Mourinho izostavio Cruza i Adriana

Odgovori