full screen background image

Mourinho: Neki moji igrači su igrali svaki za sebe

Trener nogometaša Intera Jose Mourinho bio je nezadovoljan igrom svoje momčadi nakon remija s Genoom 0-0 na San Siru u devetom kolu Serie A…

– Moji su igrači danas igrali svaki za sebe. Neću previše govoriti o imenima igrača s kojima sam nezadovoljan jer prvo želim s njima popričati, ali ne mogu biti zadovoljan rezultatom – izjavio je Mourinho.

– Očito je da me neki moji igrači ne poznaju dobro. Ja sam odgovoran za rezultate ove momčadi, što znači da svaki igrač mora slušati moja uputstva i raditi ono što ja kažem. Međutim potrudit ću se da me oni igrači koji me ne poznaju, jako dobro upoznaju već u sljedećoj utakmici.

– Kada sastavim popis igrača za sljedeću utakmicu (gostovanje Intera kod Fiorentine u srijedu), sve će im biti jasno. O kome točno govorim? To je lako, samo trebate pogledati snimku današnjeg dvoboja – dodao je portugalski stručnjak, koji je već na poluvremenu zamijenio Ricarda Quaresmu i Adriana, pa se tako njegovo nezadovoljstvo vrlo vjerojatno odnosi na njih.
4 thoughts on “Mourinho: Neki moji igrači su igrali svaki za sebe

 1. Javier33

  Iako je vrhunski trener nije niti on čarobnjak, nekima u Interu ne bi pomogao niti Harry Potter i njegov čarobni štapić. Imao sam tu čast da na utakmici sjedim odmah iza klupe sa Interovim rezervnim igračima i do sada nikada nisam vidio da Mourinho cijelu utakmicu stoji, gotovo da ulazi u teren i više na pojedine igrače i cijelu utakmicu im daje instrukcije. Koliko sam primjetio na meti su mu bili Quaresma, Adriano,Cruz, Baloteli i Stanković ( zadnjoj dvojici je cijelo vrijeme pokazivao da pokušaju povezati igru između napada i obrane ). Smješno je da kod svakog prekida trener mora Baloteliju sugerirati da se mora vratiti u obranu, jer mislim da se kod Mourinha takve stvari dogovaraju u svlačionici, a na terenu se samo sprovode u djelo, bez ikakve sugestije. I za kraj da napomenem, Ibrina flegmatičnost i nezainteresiranost za igru ovaj puta su i mene iznenadili + pokušaj fizičkog obračuna sa igračem Genoe na kraju utakmice !!
  Igrači Genoe su i više nego zaslužili ovaj osvojeni bod !!

 2. nraguz

  Da Javier33. Prema talijanskim medijima radi se o Cruzu, Balotelliju i Obinni. Njih trojica izgleda nece biti pozvani za Firenzu. Dakle, vjerojatno si dobro uocio da je Balotelliju sugerirao nesto sto ne bi trebalo biti upitno i vikao na Cruza. Izjavio je kako Adriano i Quaresma apsolutno nisu ti na koje je ljut.

  Evo isjecka od izjave:
  Cordoba e Burdisso hanno fatto un ottimo lavoro per la linea difensiva, Stankovic e Zanetti malgrado la stanchezza hanno lavorato con grande concentrazione in mezzo al campo, Quaresma ha saltato poche volte l’uomo e ha regalato solo un vero cross assist, quindi si può chiaramente dire che non ha giocato bene, però è stato disciplinato e io, per questo motivo, lo proteggrò. Adriano? Era un po’ stanco, per questo motivo è stato sostituito. Solo per questo.

Odgovori