full screen background image

Pravdu će dijeliti Englezi

Trener Intera Jose Mourinho odredio je 20 igrača koji konkuriraju za sastav u meču , koji se igra u srijedu 22.10. u okviru 3.kola Lige prvaka u grupi B ,između Intera i Ciparskog Anorthosisa. Utakmicu će suditi Engleski sudac Howard Melton Webb.
Portieri (golmani): 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Difensori (obranbeni): 2 Ivan Ramiro Cordoba, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Centrocampisti (vezni):. 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 77 Ricardo Quaresma.
Attaccanti (napadači): 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.
One thought on “Pravdu će dijeliti Englezi

  1. fanatico

    Tsigalko i ja sam uvjern u pobjedu jer nam mnogo duguju. Drago mi je da ideš na put i da ćemo se upoznati samo iz ovo imena ne kužim tko si pa mi možeš poslati pm. Ujedno te pozivam da se registriraš i na naš forum, pošto si novi na stranicipotrebnoje reći da je za forum potrebna posebna registracija. Ispočetka je bilo isto ali smo ne dugo nakon pokretanja stranice otvorili bilji i veći forum te smo morali mijenjati adresu foruma i onda je potrebno i na forumu se regati. Bit će nam drago da se pridružiš raspravama jer što god nas više ima kvalitetnije su i zanimljivije diskusije. Puno pozdrava i dobro došao na stranicu Inter u srcu.
    Forza Inter!

Odgovori