full screen background image
Search
Wednesday 19 January 2022
  • :
  • :

VIDEO: Inter (4) – Tottenham (3)

Tottenham je tek zahvaljujući Garethu Baleu izvukao pristojan rezultat kod Intera, a Twente i Werder u Nizozemskoj su podijelili bodove…

Zasad najveći ispit u Ligi prvaka, gostovanje kod aktualnog prvaka Europe, Tottenham neće pamtiti po dobrome, premda ih je raspoloženi Velšanin na kraju spasio katastrofe. Nakon samo dvije minute igre lijepu akciju Intera na dodavanje Eto’oa za vodstvo okončava kapetan Zanetti, a već u osmoj zbog prekršaja na Biabianyju na prijevremeno tuširanje mora vratar Gomes.

Redknapp pričuvu Cudicinija šalje na teren umjesto našeg Modrića. No, Cudicini nije mogao obraniti kazneni udarac kamerunskog napadača za 2:0, da bi Stanković već u 14. minuti još jednom kaznio izigranu obranu Engleza.

No, ni tu nije bio kraj. Deset minuta prije odmora Eto’o postiže svoj drugi, ukupno četvrti Interov gol, a drugo je poluvrijeme pripalo Baleu. U 52. minuti jednim je prodorom i preciznim udarcem smanjio na 4:1, a potom je u 90. i 91. minuti postavio konačni rezultat. Kranjčar je cijelu utakmicu odgledao s klupe, Ćorluka nije konkurirao za sastav, a crno-plavi sa San Sira odvojili su se na čelu skupine A.
Odgovori