full screen background image

Messi: Hvala Interu, ali Barcelona je moj dom

Predsjednik Intera Massimo Moratti nedavno je izjavio da o dovođenju Lionela Messija u svoj klub ne razmišlja samo u šali, no argentinski čarobnjak nema namjeru napuštati Barcelonu…

Predsjednik kluba koji se prošle sezone okitio trostrukom krunom, Massimo Moratti, poznat je po tome što ne voli štedjeti na pojačanjima, a nedavno je spomenuo i najboljeg na svijetu, Lionela Messija. Prvo u šali, no potom je istaknuo da tu opciju razmatra i nešto ozbiljnije.

Ipak, argentinski reprezentativac u dresu Barcelone odlučio je stati na kraj bilo kakvim nagađanjima: “Hvala Interu i Morattiju na lijepim riječima i hvala im što su me se uopće sjetili”.

“Međutim, moja se situacija nije promijenila. Barcelona je moj dom i sretan sam ovdje. Mislim da se Moratti ipak šalio i nije mislio ozbiljno”, dodao je.

“Nadam se da ću zauvijek ostati u Barceloni”, zaključio je Lionel Messi.

No, bude li Moratti slušao želje svog trenera Rafaela Beniteza u siječnju će morati otvoriti blagajnu jer je španjolski stručnjak izjavio da mu trebaju neke prinove kako bi zadržao Inter na visokoj razini.
5 thoughts on “Messi: Hvala Interu, ali Barcelona je moj dom

  1. Augment

    “No, bude li Moratti slušao želje svog trenera Rafaela Beniteza u siječnju će morati otvoriti blagajnu jer je španjolski stručnjak izjavio da mu trebaju neke prinove kako bi zadržao Inter na visokoj razini.”

    kakvi ce to propaliteti doci u inter gori nego u liverpool 🙁

    tjeraj to moratti dok nisi bankrotirao!

Odgovori