full screen background image

Benitez: Još uvijek igramo s 11 igrača

Trener Intera Rafael Benitez održao je redovnu press konferenciju uoči susreta 7. kola Serie A između Cagliarija i Intera…

Utakmica?

Očekuje nas teška utakmica. Cagliari je u dobroj formi, ali mi smo također spremni. Cilj: pobijediti i misliti na sljedeće izazove. Igramo u 12:30? Mislim da to ništa ne mijenja, malo je drugačiji način priprema, ali to su sitnice.

Ozljede?

Postoji nešto na što ne možemo utjecati, a to su reprezentativni nastupi. Uvijek je teško voditi momčad kroz to. Mourinho je također imao problema, u sezoni nakon Eura imao je 50 ozljeda. Jesam li zabrinut? Nažalost, ne možemo ništa, ključ je kalendar, on diktira intenzitet i radi razliku.

Povratnici?

Jedan od dvojice između Pandeva i Thiaga Motte bi trebao biti u sastavu, iako niti jedan nije još 100% spreman. Zanetti? Danas će napraviti posljednju probu.

Napad?

Eto’0 će biti sretan jer će igrati prvu špicu u nedostatku Milita. Hoće li nas izostanci primorati na promjenu sustava? Ne, igrat ćemo još uvijek s 11 igrača.

Kako je Stanković nakon događaja u Genovi?

Staknović je dobar čovjek. U Genovi je pokušao, dao sve od sebe da spasi što se spasiti može, ali bolje da ne govorimo o tome.

Pojačanja, priča se o Messiju, Kaki i Benzemi?

Sjajni su to sve igrači. A ako predsjednik Moratti odluči dovesti Messija sigurno se neću buniti.
4 thoughts on “Benitez: Još uvijek igramo s 11 igrača

  1. Pacito 999

    ne znam sto nam sluze one rupe od rivasa,mansinija i suaza,kad i pri tom sto ne igraju,povredjuju se,a imaju ogromne plate,makar nam sad ne bi lose dosli,kad ih se nismo mogli otrsit na ljeto…..bolje da smo makar Obinu sacuvali,on bi nam u ovim trenucima dobo dosao…

Odgovori