full screen background image

Milito: Pogriješio sam sa izjavama o Realu

Diego Milito ipak je sretan u Interu i planira ostati u crno-plavom dresu, usprkos tumačenjima da se zaželio odlaska u Real Madrid…

Budućnost argentinskog napadača Diega Milita našla sDiego Milito ipak je sretan u Interu i planira ostati u crno-plavom dresu, usprkos tumačenjima da se zaželio odlaska u Real Madride pod sjenom sumnje zahvaljujući nekim njegovim izjavama poslije finala Lige prvaka protiv Bayerna.

Milito je tada spominjao mogući transfer u Real Madrid, kod svog prošlosezonskog trenera Josea Mourinha, no Argentinac je napokon odlučio jasno i glasno reći da želi nastaviti braniti boje Intera.

“Tada mi je itekako laskalo zanimanje Kraljevskog kluba, ali jako sam sretan u Interu. Pogriješio sam s Realom, rekao sam neke stvari odmah poslije sučevog zvižduka, što vjerojatno nije bilo pravo vrijeme da s njima izađem u javnost”, prepričao je Diego Milito talijanskim medijima.

“Cijela se priča nepotrebno razvila, ali zapravo nikada nisam rekao da želim napustiti Inter. Zadovoljan sam ovdje i ostat ću zadovoljan. Radi se o velikom klubu koji mi je dao mnogo toga”, dodao je Interov napadač.

Izvor: sportnet.hr
Odgovori