full screen background image

Moratti: Znam matematiku, očekivao sam više bodova

Predsjednik Intera nije očekivao ovakav start europskog i talijanskog prvaka, ali kaže da će se stvari promjeniti.
Moratti je talijanskim novinarima rekao da zna računati.

“Poznajem matematiku, jasno mi je da nemamo dovoljno bodova”, komentira gazda nerazzurra start u prvenstvu, najslabiji u poslijednjih šest godina.

“Svakako da sam očekivao više, prije svega protiv Rome u Rimu, ali i u smislu bodova protiv Juventusa. Ipak, nismo igrali loše u tim mečevima, ali su zakazali napadači”, ocjenio je Moratti.

Nije zabrinut.

“Naravno da nisam, prije deset dana su pričali da smo super tim, sad da smo slabi. Ponovo će se to okrenuti, idemo dalje”, dodaje Moratti.

Novi ugovori za Maicona i Sneijdera.

“Novi ugovori? I ako ima nešto na tom planu, to svakako nije ono što pričaju njihovi agenti”, poručio je vlasnik Intera koji baš i ne voli pohlepne menadžere.

Izvor: Sportske.net
3 thoughts on “Moratti: Znam matematiku, očekivao sam više bodova

  1. J.Zanetti4

    treba biti posten i realan i priznati da je Mourinho imao jacu ekipu od Benitezove! Mourinho je imao Balotelija i Quaresmu na klupi koji su mogli napraviti razliku u kljucnim trenucima (pogotovo Baloteli)!

    Benitez je sada bez Zanettija, Samuela, Motte, Pandeva… i zaista nema resenja sa klupe!

    uz sve to setimo se da je Mourinho na pocetku izgubio super cup italije protiv Lazia, a Benitez je pobedio Romu (ali izgubio protiv Atl.Madrida)

    a da dodam da je Moratti dao Mourinhu mogucnost da kupi sebi igrace koje je pozeleo (Lucio,Motta,Milito,Snajder,Eto’o,Mancini,Quaresma..) a da li isti tretman ima i Benitez??? znamo da je Benitez insistirao na Masceranu i Kuytu ali nisu mu zelje ispunjene!!

Odgovori