full screen background image

Sneijder: Potpisujem u roku dva tjedna

Kod dvojice igrača Intera u ovim danima vlada različito raspoloženje. Jedan, Sulley Muntari, želi otići jer ne želi gledati utakmice s tribine već biti na terenu: “Ispričao sam se za svoj potez u nedjelju, žao mi je. Sretan sam u Interu, ali želim igrati više, to ne krijem. Ako to znači da moram otići onda ću to i učiniti. Tottenham? Da, to je opcija, ali ne jedina.” Vrlo izvjesno je kako će Muntari na Otok već u siječnju, jer u momčadi Intera po Benitezovim idejama nema mu mjesta. I to kada još nema Thiaga Motte, Javiera Zanettija…

S druge strane Wesley Sneijder sa priprema reprezentacije poručuje: “Moj ugovor s Interom? Siguran sam da u roku od dva tjedna potpisujem do 2015. Pregovarali smo u zadnje vrijeme, jer su mi bile obećane neke stvari, a na kraju smo sve sredili. Postoje klubovi koji se zanimaju za mene, ali ja se u Milanu i Interu osjećam odlično i ne želim otići.” Priča se kako će Sneijder dobiti ono što traži njegov agent Soren Lerby, a to je šest milijuna Eura godišnju plaću (u odnosu na sadašnjih četiri milijuna), uključujući bonuse.

Sneijder je posljednjih dana trenirao sa strane? “Nisam ozljeđen, samo sam dosta umoran. Nakon Juventusa nisam mogao spavati, držao me adrenalin, a u 5:30 sam morao na avion. Naš početak sezone? Dobar, ali imali smo previše ozljeđenih i bio je to dosta težak period.”
3 thoughts on “Sneijder: Potpisujem u roku dva tjedna

Odgovori