full screen background image

Agent: Pitajte Inter zašto Maicon nije u formi

Nogometaš Intera Maicon ne pruža ove sezone zadovoljavajuće partije kao prošle i to su navijači prvaka Italije već primjetili.

Nikome nije jasno što se dogodilo sa Brazilcem koji je prošle sezone blistao i koji je bio jedan od najboljih nogometaša reprezentacije na SP u Južnoj Africi.

Kao vjerojatni razlog Maiconovog velikog pada forme nogometni stručnjaci u Italiji navode njegovo odsustvo motivacije prouzrokovano nepronalaženjem načina da se ostvari transfer kod Josea Mourinha u Real.

Maicon je tokom srpnja i kolovoza bio uvjeren da će ove sezone biti u Madridu, a i Mourinho je u više navrata govorio da je to “gotova stvar”.

Zbog svega toga se oglasio Maiconov menadžer Antonio Kaliendo koji je, tražeći krivca za slabu formu pokazao prstom na Inter.

“Maiconova forma nije na potrebnom nivou i to svi vide. On je osjetljiv, emotivan momak koji je puno napredovao u zadnje dvije godine, našavši put do srca navijača. Iznenadio sam se kako se sve sad preokrenulo. Imam dojam da je još nešto posrijedi kod Intera. Mislim da direktor kluba zna malo više od mene što se sa Maiconom dešava”, ispričao je Kaliendo.

Izvor: Blic online
3 thoughts on “Agent: Pitajte Inter zašto Maicon nije u formi

  1. forzainter

    I sam Majkon je kriv! Sto se nije izjasnio gde zeli da igra, govorio je da bi isao u Real, da mu je lepo u Interu, ali nista konkretno! Da se izjasnio da zeli da ide u Real, trebali smo ga prodati, bas zbog ovoga, jer ako igrac zeli da ode, a ovi ga ne puste, on nema motivaciju!!!

Odgovori