full screen background image

Luisa Fabiana prati Inter

Brazilski reprezentativac, Luis Fabiano, mogao bi u zimskom prijelaznom roku napustiti Sevillu…

Napadač Seville, Luis Fabiano, ove sezone se nalazi u nemilosti trenera te uglavnom utakmice svog kluba promatra s klupe za pričuve.

Iako je Sevilla ovo ljeto primila nekoliko ponuda za Brazilca, čelnici španjolskog prvoligaša odlučili su da nije na prodaju te da će ostati u klubu. Navodno su za njega zainteresirani bili Tottenham, Marseille, Schalke, Milan i Fenerbahče.

Pred kraj ljetnog prijelaznog roka napadač je sam priznao da neće nigdje otići te da će potpisati novi ugovor sa Sevillom. To se i dogodilo te je Brazilac produžio suradnju sa svojim klubom do 2013. godine.

Međutim, u klub je došao novi trener Manzano, koji Luisa Fabiana drži na klupi. “On je želio otići ovo ljeto, ali ga klub nije želio prodati”, rekao je igračev menadžer Jose Fuentes.

Fuentes je priznao da je načuo da se za njegova igrača zanima Inter te da bi se transfer mogao realizirati u siječnju. “Spominje se Inter kao nova destinacija Luisa Fabiana, međutim, još nismo imali službeni kontakt. Svima nam je čudno što on ne igra, a produžio je ugovor. Netko će mi to morati objasniti”, zaključio je Fuentes.

Izvor: sportnet.hr, Nikola Vlahović
4 thoughts on “Luisa Fabiana prati Inter

Odgovori