full screen background image

Eto’o napokon potpuno sretan u Interu

Kamerunski napadač Samuel Eto’o u sjajnoj formi odrađuje početak nove sezone u milanskom Interu. Svojim pogocima je u srijedu “pokopao” i bremenski Werder…

U utakmici 2. kola Lige prvaka, u kojoj je Inter pobijedio 4-0, Eto’o se tri puta upisivao u strijelce.

Ove je sezone, u devet odigranih utakmica, Eto’o postigao čak jedanaest pogodaka, što je potpuno različito od Eto’a iz prošle sezone. Takvo što nije niti čudno jer je Kamerunac pod vodstvom Josea Mourinha u Interu uglavnom igrao na bočnim pozicijama i prilično daleko od suparničkih vratiju.

Dakako, sadašnja pozicija se kamerunskom nogometašu daleko više sviđa, pa nije čudno da je za njega Rafael Benitez, sadašnji trener, bolji od Josea Mourinha.

– Pod Mourinhom smo igrali na kontranapade. I to vrlo često. Čak i kada smo igrali protiv slabijih momčadi od nas. Danas daleko više težimo napadu, kreiramo i igramo, po mom mišljenju, bolje. Nama napadačima je takva vrsta igre mnogo draža – rekao je Eto’o i dodao:

– Igram središnjeg napadača i kao takav sam potpuno sretan. To me ispunjava i to je moja pozicija. Drago mi je da sam se vratio na moje prirodno mjesto i hvala zbog toga mom treneru Benitezu.
5 thoughts on “Eto’o napokon potpuno sretan u Interu

  1. Inter Mostar

    sta hoces da kazes, da milito sjedne na klupu.!! Neam sanse !!! Eto ce ti se vratait na krilo 100 posto al bi volio njih dvojicu vidit zajednu u spicu u nekom rombu sa snajderom kao poluspica!! 4-1-2-1-2 idealno !! Al rafa kad igra sa 2 spica onda izvede 442 sto nam nikako ne odgovara!!!

Odgovori