full screen background image

Cambiasso: Kriza… na prvom mjestu

Trener Intera Rafael Benitez za press konferenciju uoči Werdera odabrao je Esteban Cambiassa…

Werder je sjajna momčad sa pravim mentalitetom. Pokazali su to i protiv Sampdorije kada su svi mislili kako nisu prošli u Ligu prvaka: imaju sjajan napadački potencijal, trebamo biti oprezni kao uvijek.

Nedostaje im dosta igrača?

Nama će također nedostajati neki igrači, to je dio igre, nije presudno ni nama ni njima. Tko bude igrao biti će dobar. Aranautović? Drago mi je da ću ga vidjeti i pozdraviti. Werder nije lagana momčad, pokazale su to naše međusobne utakmice, kako kod kuće tako i u gostima.

Chivuov ispad na utakmici s Romom?

Postoje problemi svake sezone u svakom klubu. Klubovi koji riješe svoje probleme na kraju slave i zato nismo nimalo zabrinuti. Naši navijači moraju znati da imamo sjajan mentalitet i kada se događaju ovakvi ispadi znači da je mentalitet pravi: bolje eksplodirati nego šutjeti.

Kriza?

Kriza? Prvi smo u prvenstvu i Ligi prvaka, a već smo osvojili i jedan trofej.

Promjena sustava?

Nije na meni da to procjenjujem. Međutim, to su samo sirovi brojevi, nije pitanje sustav. Lani smo počeli sa jednim, a završili sa sasvim drugim sustavom. To uopće nije bitno.

Kako ste analizirali utakmicu s Romom?

Ono što se govori u svlačionici ostaje u svlačionici. Razgovarali smo kao uvijek, kao grupa koja želi pobjeđivati, koja ima velike ambicije i koja se nalazi u zavidnoj poziciji sa jednim trofejem već u vitrinama. Nema odbačenih, nema problema i u takvim se uvjetima živi u ovom klubu.

Zašto nije bilo efikasnosti?

Stavit ću se u Benitezovu kožu, bilo bi više zabrinjavajuće da ne stvaramo prilike. Sigurno da nije dobro ne realizirati prilike, ali važno je da ih stvaramo, pa će doći i golovi.
Odgovori