full screen background image

Uzorni građanin Wesley Sneijder

Elisabetta Savazzi u subotu je doživila lakšu prometnu nesreću u centru Milana. Na mokrom kolniku 29-godišnjakinja je htjela izbjeći rupu, ali izgubila je kontrolu nad motociklom i pala…

Jedan par odmah je dotrčao pomoći, a automobil iza nje stao je sa strane, te je iz njega izašao mladić u Interovoj tuti. On je također priskočio pomoći ozljeđenoj. Kako Elisabetta kaže: “Navijačica sam Intera i bio mi je poznat taj mladić u Interovoj tuti, ali nisam bila sigurna. Nakon nekog vremena shvatila sam da se radi o Wesley Sneijderu. Bio je cijelo vrijeme uz mene, sve do dolaska hitne pomoći iako nije bilo potrebno. Niti je skrivio nesreću niti sam ja bila teško ozljeđena. Oduševio me. Tako je normalan. Pričali smo o Milanu i rekao mi je kako mu se jako sviđa ovaj grad, te da se osjeća obaveznim kao građanin Milana činiti to što je činio u tom trenutku, pa i iz poštovanja prema navijačima. Lijepo je vidjeti tako normalnu osobu bez obzira na stvari koje je postigao u životu. Taj par koji je pozvao hitnu pomoć nije ga prepoznao, ali zato su se mnogobrojni prolaznici zaustavljali fotografirati s njim.”

Elisabetta i Wesley razmjenili su kontaktne informacije, a Nizozemac je unesrećenu, saznavši da navija za Inter pozvao na utakmicu na Giuseppe Meazzu: “Naravno da ću otići, sinoć nisam mogla, ali sam na televiziji gledala utakmicu s Barijem i drago mi je kako je završilo.”
2 thoughts on “Uzorni građanin Wesley Sneijder

Odgovori