full screen background image

Sneijder: Nikad se neću vratiti u Real

Wesley Sneijder, playmaker europskoga i talijanskog prvaka Intera, otklonio je mogućnost napuštanja milanskoga nogometnog kluba, a pogotovo zbog eventualnog povratka u Real…

Takvu soluciju nije kao nemoguću okarakterizirao danski menadžer nizozemskog veznjaka Sřren Lerby u razgovoru za nizozemski De Telegraaf: rekao je da je njegov štićenik došao u Inter zbog Mourinha pa da je isto tako moguće da zbog njega ode natrag u Real.

– Povratak u Real Madrid ne dolazi u obzir. Definitivno – objavio je 26-godišnji nogometaš preko svog Twitter-profila dodavši:

– Trenutačno s vodstvom Intera pregovaram o produljenju ugovora. Želim ostati u Milanu. Nadam se da će preostale formalnosti biti ubrzo riješene. Otklanjam mogućnost povratka u Real jer još uvijek nisam zaboravio sve ružno što mi se u Madridu dogodilo.

– Real je danas svejedno vrlo jaka momčad, a vodi je trener koji mi je omogućio da s Interom osvojim sve moguće trofeje.

Postojeći ugovor s Interom Sneijder ima potpisan do ljeta 2014. godine.
4 thoughts on “Sneijder: Nikad se neću vratiti u Real

  1. sempre interista

    čovjek je najveća legenda i ja se nadam da će održat svoju riječ, ono što su mu napravili bila je sramota, takvog jednog igrača škartirat onako, ali pokazao im je on i na sp-u i u ligi prvaka i prvenstvu da je igračina, i zasluženo bi bilo da dobije zlatnu loptu

Odgovori