full screen background image

Mourinho: Sudac nas je došao “glave”, Milanovi navijači poput rasista

Inter je izgubio najveći derbi u Italiji, možda čak i u Europi. Rossoneri su slavili 1-0 pogodkom preporođenog Ronaldinha. I dok je zapravo najviše komentara upućeno na suđenje suca Emidia Morgantija i njegove kolege koji su do tog derbija bili dosta nepoznati javnosti izvan Italije. Sada će ih svi upamtiti, najviše ljubitelji Intera jer su glavna zvijezda kluba Ibrahimović i trener Mourinho ispucali silne kritike na suđenje.

Inter je dobio 2 crvena kartona na utakmici, prvi je dobio Burdisso(2 žuta) a drugi Marco Materazzi koji je sjedio(stajao) na klupi. Zašto je Materazzi dobio crveni još se sa sigurnošću ne zna, no Mourinho nam je otkrio neke detalje.

“Ako je itko protiv rasizma onda sam to ja!” izjavio je strateg Intera. “No kako god, ne znam što se točno dogodilo sa Marcom no znam da su se pjevale pjesme (Milanovi navijači)  koje vrijeđaju njegovu majku koja je nedavno izgubila dijete.”

 “Ponavljam protiv rasizma sam, no zašto se navijači kažnjavaju kada pjevaju rasističke pjesme, a kada pjevaju ovakve ne?” Mourinho se onda okrenuo prema sucu, koji je kako kaže koštao Intera “glave”.

“Po meni Burdisso nije zaslužio niti jedan žuti, a kamoli isključenje! Još nije niti sudio penal na Adrianu.”

“Teško je igrati kada druga momčad uživa milost suca, no nemojte me puštati da pričam o sucu.” Zaključio je Portugalac.

Tako se i dalje nastavlja Mourinhov “rat” sa medijima…..
2 thoughts on “Mourinho: Sudac nas je došao “glave”, Milanovi navijači poput rasista

  1. Adnan525 Tuzla BiH

    Mourinho ja te cjenim postujem i verujem u tebe Ti ces Inter stvorit samo jaci.Zato prebrodimo ovo nije jos kasno ide se dalje i sve se moze nadoknaditi mnogo srece A sto se tice rasizma to ne volim bitno je kakav si kao covjek a nije bitno koje vjere i koje boje A to sto su navijaci Milana radili to je sve iz ljubomore zavisti jer zadnji par godina nemogu nista mi dominiramo i dominirat cemo Zato idemo dalje inter forza ,,,,,,,

Odgovori