full screen background image
Search
Tuesday 21 September 2021
  • :
  • :

Javier Zanetti: “U Interu želim okončati svoju karijeru!”

Nakon što je upisao 600 nastupa u dresu Intera kapetan i legenda Nerazzurra koji nosi plavo-crni dres već 13 godina progovorio je o svojoj budućnosti u klubu. Prvo je Zanetti prčao kako želi završiti karijeru u Interu, a onda se malo vratio u prošlost izjavivši da je skoro napustio klub. “Želim završiti svoju karijeru u Interu!” Izjavio je Zanetti za Tuttosport. “Moja najbolja utakmica? Rekao bih protiv Lazia u finalu UEFA Cupa 1998. Tada sam postigao i jedan od najvažniji golova u svojoj karijeri.” No tada je kapetan priznao da je prije skoro 10 godina bio vrlo blizu odlaska iz kluba. “Sjećam se da sam 1999.g. skoro napustio klub i preselio u Španjolsku zbog nekakvih problema. Uglavnom pričao sam sa Massimom Morattijem i riješili smo problem, te sam odlučio ostati. Sada samo želim završiti karijeru u ovom dresu.”

Dodajmo još da danas naše ovogodišnje pojačanje Ricardo Quaresma  slavi 26. rođendan, želimo mu da ga što bolje proslavi, a onda i još okruni pobijedom protiv Milana u nedjelju.

Ranieri je nastavio verbalni rat sa našim strategom Joseom Mourinhom, ali Jose i dalje šuti. Prešutio je još par kritika sa strane. Podsjetimo Mourinho od utorka ne razgovara sa novinarima i svi se pitaju koliko će to trajati? Dodajmo da je dobio i par poruka podrške od Turskog izbornika Fatiha Terima.
One thought on “Javier Zanetti: “U Interu želim okončati svoju karijeru!”

Odgovori