full screen background image

Moratti: Kaka? Krasna ideja

Vijest o interesu Intera za Ricarda Kaku već je obišla svijet. Novinari su slavodobitno naglašavali kako nema demanta te vijesti niti iz Intera, niti iz Reala. Interov delegat Ernesto Paolillo samo je rekao: “Nemam komentara”, a oni su te riječi označili kao gotovu stvar.

Ipak, poslijepodne se oglasio Massimo Moratti: “Pročitao sam danas u novinama o tome, krasna ideja, ali nije došla s naše strane. Jesam li s Mourinhom pričao o tome? Apsolutno ne.”

Adriano Galliani u međuvremenu je već komentirao napise o dolasku Kake u Inter: “Ja isto tako želim Balotellija u Milanu” na što je Moratti odgovorio: “Svak može razmišljati o bilo čemu.”
9 thoughts on “Moratti: Kaka? Krasna ideja

   1. nedis

    haha 😀 ma treba Kaku dovesti samo radi marketinga, reklame sponzori tu su pare to milan radi evo 10 godina na imenima uzima pare a ako usput dodje i koji trofej dobro i jeste xD

 1. nraguz

  Corriere dello Sport je uporan u ovom. Ili će se novinar koji je otkrio ovo proslavit ili će dobit otkaz!
  Jer danas CdS iznosi i detalje kontakata Intera i Reala, te kažu kako će Moratti i Perez sjesti za stol i početi konkretne pregovore za Kaku u studenom, kada Realova delegacija dođe u Milano na utakmicu Milan – Real.
  Ja bih bio oduševljen ovim dolaskom, prije svega jer je Kaka strašno kvalitetna osoba, a i njegov nogomet me oduvijek oduševljavao. Doduše, baš iz razloga što je ljudina mislim kako će on osobno odbiti Inter. A tu je i Chelseajev interes, te će sigurno radije tamo ako bude morao otići. A što se tiče taktike, za genijalce kakvi su on i Sneijder uvijek se nađe mjesta da igraju zajedno, za to se uopće be brinem. Samo da nekako dođe!!

Odgovori