full screen background image

Mourinho odbio dati intervju dok je u studiju bio Ranieri

INTEROV trener Jose Mourinho potrudio se u nedjelju opet privući pozornost medija na sebe. Odbio je dati intervju za televizijsku postaju Sky u vrijeme dok je za isti medij svoja razmišljanja s gledateljima dijelio Claudio Ranieri.

Nakon nedjeljnih utakmica u Seriji A, televizijska postaja Sky obogaćuje svoj program razgovorima s trenerima nakon susreta. Inter i Juventus, dvije vodeće momčadi u talijanskom prvenstvu, igrali su istovremeno svoje gostujuće utakmice 3. kola. Inter je pobijedio Torino s 3:1, a Juventus Cagliari s 1:0.

Trener Intera Jose Mourinho i Juventusov strateg Claudio Ranieri imaju nešto zajedničko. Osim što su obojica vodili Chelsea, osjećaju podjednaki antagonizam jedan prema drugome, što su već u nekoliko navrata svojim izjavama i potvrdili. Nova se epizoda njihove velike ”ljubavi” manifestirala u nedjelju.

Voditelj Sky televizije ustvrdio je:

“Evo, imamo Ranierija i Mourinha. Ranieri je stigao malo ranije.”

Stoga je, logično, Juventusov trener dobio prednost. Mourinho u tome nije želio sudjelovati. Skinuo je slušalice i poručio:

“Jako sam žedan, idem nešto popiti i pojesti, pa ću se vratiti!”

Tako je doista i bilo. Mourinho se vratio u studio i odradio svoju obvezu dok je u eteru gostovao Cesare Prandelli.
One thought on “Mourinho odbio dati intervju dok je u studiju bio Ranieri

  1. Adnan525 Tuzla BiH

    Pa u svome smislu ne bi ni ja bio sa nekim ko mi se dize ko mi glumi nesto A Ranieri to jeste Svidja mi se text Mourinha kad mu je jednom kazao Ti si u svome zivotu osvojio sam neki cup heheheh Mou samo napred radi poso kao i do sada i svi smo uz tebe sretno..

Odgovori