full screen background image

Boban: Inter je pogriješio što nije nikoga kupio

Legendarni bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban (41) kritizirao je politiku talijanskog prvaka Intera u ljetnom prijelaznom roku…

Za razliku od njegova bivšeg kluba Milana koji je na samom smiraju prijalaznog roka doveo dva velika pojačanja u vidu Zlatana Ibrahimovića i Robinha, aktualni talijanski i europski prvak Inter propustio je dovesti pojačanja, što bi “nerazzurre”, smatra Boban, moglo skupo koštati.

– Mislim da je Inter pogriješio što nije kupio nikoga. Trebali su dovesti neke nove igrače da bi stara garda mogla braniti svoj ponos i pozicije. Ali, nisu to učinili, što je pogreška – rekao je Boban.

Stručni sukomentator Sky Sport Italije komentirao je na kojoj je poziciji Inter posebno tanak.

– Mislim da im je trebao jedan playmaker. Igrač koji bi loptu brzo mogao gurnuti do Wesleyja Sneijdera.

Kako bilo, Inter je pojačanja propustio dovesti, a nakon trijumfa u Talijanskom superkupu (3-1 protiv Rome), odigrao je dvije blijede utakmice. U Europskom superkupu ga je porazio Atletico Madrid (2-0), dok je remizirao s Bolognom (0-0) na otvaranju Serie A.
7 thoughts on “Boban: Inter je pogriješio što nije nikoga kupio

  1. nerazzurri

    bas takomda strara garda se ne opusti i ne misli da je netamjenjiva nego da daje 100 %…fali nam igrac tipa montolivo, fabregas, xabi alonso, xavi…sve je dobro rekao..

  2. Zamorano

    Obzirom da nismo imali neko posebno pojacanje u ljetnom prelaznom roku, nadati se da cemo proci grupnu fazu lige prvaka i da ce moratti ispuniti obecanje i u zimskom prelaznom roku dovesti neko zvucno ime.

Odgovori