full screen background image

Zanetti: Ibra? Briga me, ništa iznenađujuće

Kapetan Intera Javier Zanetti osvojio je nagradu “Gaetano Scirea” za postignuće u karijeri. Prvi je to stranac koji odnosi prestižnu nagradu, a prilikom dodjele govorio je o Interu, ali i o prelasku Ibrahimovića u Milan za koga nije imao puno riječi poštovanja…

“Zaista mi je čast ponjeti ovu nagradu, velika čast. Pogotovo jer nosi ime jednog velikana nogometa.”

Poraz od Atletica: “Normalno je da u ovom periodu momčad nije fizički dovoljno spremna. Atletico je bio bolji, svaka im čast. Mi gledamo naprijed, imamo sve kako bi opet bili pravi. Moramo se dobro pripremiti za Bolognu, to je momčad koju ne smijemo podcijeniti. Milito van forme? Puno je napravio za ovu momčad, osvojio nevjerovatne nagrade, nemamo mu što prigovoriti. Mislimo samo na prvenstvo i na dobar start.”

Benitez: “Ne smijemo stavljati pritisak na njega. Svojim je idejama osvojio talijanski Superkup. Isto je tako strasno pripremao utakmicu protiv Atletica, ali naišli smo na momčad koja je trenutno bolja od nas.”

Ibra u Milanu: “Moramo poštovati osobne odluke. Nije me pogodilo, jer poznavajući ga uopće me ne iznenađuje njegova odluka. Mi mislimo samo na stvari u našoj obitelji.”
10 thoughts on “Zanetti: Ibra? Briga me, ništa iznenađujuće

  1. Alvaro Recoba "20"

    Ma neka ide čovjek jasta ce ta sta ce u ovom timu za ovu sezonu koji je malte ne oslabljen nego prosle ova sezona ce nam najcrnija u povjesti biti.Fuj fuj fuj fujjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  2. Alvaro Recoba "20"

    Vidim i jos neki su na ovoj stranici poceli spominjati AGUERRA a sve nevalja hhhaahahahahahaha!!!!!Ljudi moji od kad ga ja pratim u Athl.Madridu i Bastosa u Lyonu.Kakva bi to potpora bila i olaksanje za Sneidera(BASTOS) A za Milita i Eto¨oa(AGUERRO)Al jok Morati se izgleda poceo drogirati pa pamet mu droga pojela pa nema pojma valjda da mu je prosjek ekipepo starosti 33–35 godina.FUJJJJJJJJ NA NJEGGGGGAAAAAAA.PLJUJEM GAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

  3. limvo_likce

    ja sam se nadao da ce kod nas doci, igracina je bio u Realu a drugi je razlog da ne predje u Milan, strasno su jaki prema napred, nadam se da ce imati problema da uklope sve ofanzivne igrace!!!

Odgovori