full screen background image

Mourinho: Tko je Lo Monaco?

TRENER nogometaša Intera Jose Mourinho odgovorio je direktoru Catanije Pietru Lo Monacu, koji je izjavio da bi Mourinha trebalo ispljuskati.

Temperamentni je direktor izgubio kontrolu nakon Mourinhove izjave da je Catania na San Siru igrala kukavički, te da je konačni rezultat trebao biti 5:1 za Inter.

Lo Monaco je rekao da je Mourinho u Italiju “očito došao vrijeđati ostale klubove i trenere”, te da bi mu “najbolje bilo pokupiti kofere i vratiti se odakle je došao”.

Portugalac je, naravno, spremno odgovorio na izjavu.

“Već sam govorio da ljudi neovlašteno pokušavaju doći do naslovnica spominjući moje ime. Upozoravam ih da na to nemaju pravo. Ja imam sponzore koji su ovlašteni koristiti moje ime, jer me za to plaćaju”, kazao je sarkastični Portugalac nastavivši:

“A kad smo već kod tog gospodina, mogu samo reći da nemam pojma tko je on. Ne, doista nikad nisam čuo za Lo Monaca. Kada čujem riječ Monaco, na pamet mi pada Bayern (Monaco je talijanski naziv za München, op. a.), VN Monaca u Formuli 1, tibetanski redovnici i kneževina Monaco. Nikad nisam čuo niti za jedan drugi Monaco.”

Duhoviti Mourinho radi što je radio i prije: zabavlja novinare i publiku paralelno si stvarajući moćne neprijatelje u neposrednom okruženju.

( na slici: Mourinho sa sinom Giacinta Facchettia, Gianfeliceom )
3 thoughts on “Mourinho: Tko je Lo Monaco?

  1. Adnan525 Tuzla BiH

    Bas mu je pravo odgovorio ima za svakoga odgovor heheheh svidjo mi se dok je bio i u Chelsiju bas zbog svoji izjava sam sto sad vodi mnogo jacu ekipu od chelsija po svemu,A dobro je rekao tom predsjedniku heheheheh svaka cast forza inter Ti ces bit nas Ferguson…sretno sutra Mourinho…

Odgovori