full screen background image

20 kandidata za Cataniu, Moratti na treningu

Današnjem treningu je prisustvovao i predsjednik Moratti kojem je to gotovo pravilo da svrati u Interov kamp „ Appiano Gentile“ prije utakmice.
Na današnjoj tiskovnoj konferenciji je Samsung predstavio svoj novi telefon za navijače Intera-specijalna edicija i koštaće 299€. Trener Mourinho je izdiktirao 20 igrača koji konkuriraju za subotnju utakmicu protiv Catanie.
Portieri (golmani): 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Difensori (obranbeni): 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi.
Centrocampisti (vezni): 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Muntari, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.
Attaccanti (napadači): 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.
9 thoughts on “20 kandidata za Cataniu, Moratti na treningu

 1. Adnan525 Tuzla BiH

  J Cesar
  Coedoba
  Materazzi
  Maxvel
  Maicon
  J Zaneti
  Muntari
  Mancini
  Quaresma
  Adriano
  Ibrahimovic

  Balotelli
  Cruz
  Viera
  Cambiaso
  Burdiso
  Figo

  Bar bi ja postavio ovakvu formaciju 4-4-2 al ne znam Mourinho je doveden da to uradi najbolje i siguran sam da ce Inter sutra sa bozijom pomoci da pobjedimo Cataniu sretno momci…

 2. Adnan525 Tuzla BiH

  Gledajuci tekmu Intera vidim da nema promjene Figo mora igrat a Mancini 10x moze donjet bolje interu al hvala bogu pa pobjedismo to je najbitnije I danam Ibra napravi nisanske sprave ne smije se nako masat ipak imo je prilika,Al kao sto kazem bitno je da smo pobjedili to se na kraju gleda Pozz interovci…

Odgovori