full screen background image

Novosti o putovanju i članarinama

Putovanje na utakmicu Inter – Bologna, 04.10.
Napravljena je konačna kalkulacija za aranžman(put + ulaznica) i iznosi 580kn. Polazak je iz Rijeke a točno vrijeme polaska ćemo naknadno dogovoriti. Utakmica je u 20.30 Potrebno je što hitnije (do četvrtka) uplatiti cjelokupan iznos vašim povjerenicima, jer tek činom uplate osiguravate svoje mjesto u busu. Oni koji putuju moraju obavezno poslati i sken dokumenta s kojim će putovati (putovnicu ili osobnu ).
Članarine
Jedna radosna vijest za sve one koji nisu stigli ili nisu znali za članarine. Predsjednik je pričao sa centralom u Milanu i rekli su da se može naknadno učlaniti ali je potrebno bar 10 ljudi. Ovoga puta molimo sve zainteresirane da se hitno jave povjerenicima u regiji kojoj pripadaju i izvrše uplatu od 120kn za godišnju članarinu te pošalju sve potrebne podatke: ime i prezime, adresu stanovanja i grad, broj telefona i broj mobitela, E-mail adresu i sken dokumenta. Bilo bi dobro da se to isto obavi do četvrtka, pa bi imali veliku šansu da iskaznice i pokloni budu gotovi do našeg dolaska na utakmicu, tako da bi ih mogli podići. Popis povjerenika po regijama:
Rijeka i Istra: annamaria.vidotto@ri.t-com.hr
Zagreb i Zagorje: antonio.bulic@orbico.hr
Istočna Hrvatska: rajic@interusrcu.com
Dalmacija: nikola_gazo@yahoo.com

Na kraju još jednom obavještavam SVE članove da je potrebno dostaviti skenove dokumenata bez obzira jel idu na ovu utakmicu ili ne. Kopija isprava treba biti u arhivi kluba kao isvi ostali podaci koje ste dostavili.
2 thoughts on “Novosti o putovanju i članarinama

  1. Adnan525 Tuzla BiH

    Pa ko moze neka ide mnogo srece neka se lijepo provede a nama sto ne mozemo barem postavte na forumu slike da mozemo vidjeti Mi koji nemozemo Al nema svako cast ici gledat najbolje a ici cemo i mi jednog dana heheh Ovaj sam neka nam Inter pobjeduje i ja sam zadovoljan INTER ZAUVJEK

Odgovori