full screen background image

Locarno – Inter 2-2

Strijelci (Marcatori): 41′ Sara; 56′ Cruz (AG), 72′ Cordoba, 78′ Cruz (11m)

LOCARNO: Di Benedetto (46′ Casanova); (69′ Barreto); Rezzonico, Riccio (66′ Ziccardi), Lodigiani, Osella (46′ Domo); Reyes, Stoller (46′ Kuhl), Ajide (46′ Petrović), Ciana; Sara, Pollini (46′ Rossini ).
Trener (Allenatore): Paul Schonwetter

INTER: Toldo (53′ Orlandoni); Santon (70′ Mei), Cordoba, Materazzi, Maxwell (46′ Samuel); Vieira (81′ Mbida), Dacourt (59′ Krhin), Figo (46′ Obi); Quaresma, Crespo, Cruz.
Trener (Allenatore): José Mourinho

Dobar debi za Ricarda Quaresmu na „močvari“ u Locarno, gdje je kiša nemilice padala tijekom cijele utakmice, koju je sudio švicarski internacionalac Busacca. Nakon prvog poluvremena bez ijedne prilike (na odmor se išlo s Locarnom u vodstvu (1:0) te nakon drugog gola (u stvari autogol Cruza) skromne švicarske momčadi, Inter se probudio, odnosno, Quaresma je pokrenuo ekipu te u razdoblju od 6′ crno-plavi su došli do izjednačenja. Prvi Interov gol postigao je povratnik Cordoba, koga je u glavu… pogodio upravo portugalac, tako da kolumbijskom braniču nije bilo teško spremiti loptu iza Casanove. Izjednačio je Cruz s bijele točke a najstrožu je kaznu zaslužio opet Quaresma, koji je odigrao svih 90′, kao uostalom i Cordoba i Cruz, dok je Vieira bio na terenu 81′ a Samuel cijelo drugo poluvrijeme. Nakon dužeg vremena nastupio je i Dacourt, dok je i Materazzi odigrao svih 90′.
One thought on “Locarno – Inter 2-2

Odgovori