full screen background image

Caliendo: Nisam nikad ništa tražio

Nakon što je predsjedniku Intera Massimu Morattiju prekipjelo čekati da Real Madrid ponudi bar blizu traženog za Maicona, te prekinuo pregovore oglasio se Brazilčev agent Antonio Caliendo. Priča je ovaj put potpuno suprotna onoj koju je zajedno sa svojim klijentom pričao cijelo ljeto: “Maicon nije plaćenik, želi ostati u Interu i nikada nije tražio povećanje ugovora. Ja nisam nikada prozivao Morattija da oda priznanje Maiconu i nadam se da će se njih dvojica uskoro sresti i staviti kraj pričama o odlasku. Moja izjava kako je Moratti nakon pet naslova napokon shvatio da ima igračinu u vlastitom dvorištu bila je samo šala.”

Podsjetimo, cijelo ljeto Caliendo je čak TV kamerama govorio kako Maicon nije dovoljno priznat u Interu, kako želi k Mourinhu… Sam igrač također je jasno davao do znanja kako želi u Real Madrid, a potvrdio je to u dva navrata i njegov otac. Međutim, nakon što je Moratti osobno zaustavio sve pregovore rekavši “ako ga uistinu toliko cijene i žele onda bi trebali ponuditi koliko tražimo” ploča je okrenuta. Sada i Maicon i Caliendo šalju ljubavne poruke Interu…
3 thoughts on “Caliendo: Nisam nikad ništa tražio

  1. Prohinjo

    jel mi moze neko reci sve igrace koji su presli u inter na ovom roku prelaznom jer neznam sve al bas sve igrace i one koju si bili negdje na posudbi i vratli se i oni koji su otisli na posudbu i koji su otisli iz intera.

Odgovori