full screen background image

Maicon: Broj 13 donio mi je sreću

Iako se činilo da će najbolji desni bek na svijetu otići u Real, Madriđani se ipak nisu dogovorili s Morattijem. Trebali su ponuditi malo više, kaže

Nećeš valjda uzeti broj 13. Taj broj u Francuskoj donosi nesreću, radije uzmi neki drugi, rekli su Maiconu čelnici Monaca na potpisivanju ugovora 2004. godine. Brazilac ih nije poslušao.
– Čim sam čuo da je njima to nesretan broj, shvatio sam da definitivno želim broj 13 kako bi im dokazao da loša sreća ne postoji – izjavio je Maicon i dodao:
– Taj broj nosio sam u Cruzeiru igrajući Copa Libertadores.
Dvije godine poslije brazilski branič potpisao je za milanski Inter, s kojim je prošle sezone osvojio trostruku krunu.
– Nakon što sam došao u Inter, baš je otišao Ze Maria i oslobodio broj 13, tako da sam ga ponovno uzeo. Mislim da sam napokon svima dokazao kako ne donosi nesreću. Meni je donio puno sreće. Nisam praznovjeran. Prije utakmice samo se dobro zagrijem, nemam nikakvih drugih običaja. Mnogo je ljudi praznovjerno, a izgubili su toliko velikih utakmica. Nemam nijedan takav običaj, a s Interom sam ispisao povijest – kaže Maicon.
Iako se činilo da će sjajni branič napustiti momčad europskog prvaka i potpisati za Real, od transfera neće biti ništa. Madriđani nisu Talijanima htjeli platiti traženih 30 milijuna eura.
– Ako su ga baš toliko htjeli, onda su trebali ponuditi više. Kao da ne shvaćaju koliko je zapravo dobar. Maicon ostaje u Interu i mi smo zbog toga sretni – potvrdio je Massimo Moratti, predsjednik ‘nerazzurra.

Izvor: 24sata
4 thoughts on “Maicon: Broj 13 donio mi je sreću

Odgovori