full screen background image

Milito i Zanetti produljili ugovore

Inter produžio ugovore sa Argentincima.
Javier Zanetti je neuništiv, produljio je ugovor sa Interom i ostaće na “Meazzi” još tri godine. Njegov ugovor ističe 2013. i kada bude ispunio obvezu, imaće 40 godina, što je vjerojatno jedinstven slučaj u svjetskom nogometu.

Među “nerazzurrima” je od 1995. godine.

“Ponosan sam, ovo je moja obitelj, a novi ugovor je dokaz povjerenja”, rekao je Zanetti.

Na drugoj strani Milito je produljioio ugovor do 2014. i on će imati 35 godina kada odradi obvezu.

“Hvala Massimu Morattiju što mi je omogućio da igram na najvećoj sceni, učiniću sve da bude još takvih slavlja”, rekao je “Il Principe”, ključni igrač u “tripleti” iz prošle sezone.

Izvor: sportske.net
4 thoughts on “Milito i Zanetti produljili ugovore

  1. Alvaro Recoba "20"

    Evo necu da te napadam to mi nije odlika Prijatelju moj al cu ti isto tako reci za naseg IL CAPETANAA da moze citava Primavera Tim jos stoljecima imati igrace od 40 god p i preko al ko naseg JAVIERA ZANNETIA NIKADAAAAAAA!!!!!!!!!!!!JEDAN JE NAS I NIKAD DRUGI JAVIER ZANNETI…Pacito 999 evo nabroj mi jednog koji igra Zannetijevu poziciju da u 36/7 godini igra nogomet kakav nebi igrao neko kome je 20god.E pa zato prijatelju moj je JEDINSTVEN SLUCAJ I BIT CE ZAUVIJEK,,VREMENA I VREMENA CE TREBATI DA PRODJU DA GA NEKO SKINE SA TOGA MJESTA….JEDAN JE JAVIER ZANNETI “””4″””

  2. forzainter

    On je bog i legednda ovog tima! Bez njega nebih mogao Inter ni zamisliti!!! On je jednostavno fenomen, kao da nije od krvi i mesa!!! Neverovatno je kako taj covek igra sa toliko godina! Videcemo za te 3 god, al ja mislim da on moze i posle toga da igra, samo ako bude hteo!!! L E G E N D A ! ! !

Odgovori