full screen background image

Mourinho: Benitez ne može biti bolji od mene

Iako je milanski Inter napustio u ljetnim mjesecima preuzevši nogometaše madridskog Reala, portugalski trener Jose Mourinho itekako je upućen u ono što se zbiva u njegovom bivšem klubu…

A ondje je, pišu talijanski mediji, aktualni trener momčadi Rafael Benitez naredio da se iz klupskog trening-kampa sa zidova maknu sve fotografije njegovog prethodnika. Takvo što, naravno, nije moglo proći bez Mourinhovog osvrta:

– To što ih je maknuo jest njegov problem. Meni fotografije ne trebaju da me vole oni koji me nose u srcu, ali kada sam ja bio Interov trener nije mi ni na pamet palo zatražiti da se skinu fotografije Herrere ili Mancinija.

– Jedna je stvar sigurna, Benitez ne može biti bolji od mene. Istina je i to da, osvoji li Interkontinentalni kup, učinit će to kroz dvije utakmice. Do njega sam ja vodio Inter, dakle, taj će naslov biti moj a ne njegov.

– Želim Benitezu sreću u novoj ulozi, ali ne zato što ga volim, već zato što trenira moju momčad, radi za moje navijače i mojega predsjednika. I nadam se da ćemo se sresti u finalu Lige prvaka. Želim Real u toj utakmici voditi protiv Intera ili Chelseaja – kazao je Mourinho.

Izvor: nogometni-magazin
7 thoughts on “Mourinho: Benitez ne može biti bolji od mene

  1. Alvaro Recoba "20"

    Ma Tata moj volim ga kao da mi je otac kao da me je on odgajao.Čovječe on je srcem ostao u Interuuu svaka mu čast i zelim mu sve isto tako kao i on nama u Realu al ne i ligu prvaka to neka opet ostane nama alll jedno je sigurno to je da ga volim svim srcemmmmm!!!!!!MYYY FATHERRR IS MURINHOOOOOOO!!!

  2. solointer

    “Želim Benitezu sreću u novoj ulozi, ali ne zato što ga volim, već zato što trenira moju momčad, radi za moje navijače i mojega predsjednika” … od ovog nema dalje … M u <3 zauvek!!!

Odgovori